Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olm bi ayarlayamadıkya neyse hacım sen bi işlerini halletde sana daha manyak mekanlar bulcaz bana inan akşam eve geldiğimde nereler nereler aklıma geldi ama iş işten geçtiydi demekki o mekanlar sana kısmetmiş
estağfurullah abi ya ne beceriksizliği bende Nikon D40 var sizin makinenin modeli tam olarak ne bilmiyorum ama onla da çekilebilir bence güzel makinedir sonyler de ...
estağfurullah abi ya ne beceriksizliği bende Nikon D40 var sizin makinenin modeli tam olarak ne bilmiyorum ama onla da çekilebilir bence güzel makinedir sonyler de ...
Boya koruma yapılmış hali (telefonla çekildiği için malesef net değil ) İnş. en yakın zamanda Erhanla bir ara buluşur yine güzel kareler yakalarız
Boya korumadan çıktığı gün çektiğim resim
veee sabah çektiğim resimler...
Kasırga Dizayn stikerda deformansyonlar olduğu için mecburide olsa ufak rektefiye işleminden geçtikten sorna yine ilk günki haline döndü
Telefonla net çekemediğim için fazla belli olmamış ama inanın araçta çok farketti Bu arada arkalarda film varmış bende yeni farkettim ama cidden öle farkedilcek bi film değil güneşte sadece yeşil oluyo
Artık sıra jantlara geldi