Karşınızda Cosmo (Umarım beğenirsiniz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CiMiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra satın alacak olsanız, hangi modelini tercih ederdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    167
güle güle kullan

Sağolun hepinize teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
dostum sisleri öyle bir ayarlatki sellektör yaptığındada devreye girsin harika oluyor...

ysn' Alıntı:
dostum sisleri öyle bir ayarlatki sellektör yaptığındada devreye girsin harika oluyor...

:D +100
Tahmin edebiliyorum..!

gerçekten güzel makine bunun altına mor neonları döşesen fikir tabi güzel allah kaza bela vermesin

yezocan' Alıntı:
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Bu arada bbir tavsiye sis lambaların için Philips Diamonds 5000 k H3 ampul al. Bu sayede farlarınla arasındaki ton farkı ortadan kalkar ve daha hoş durur.
Bu mesajı yeni fark ettim, sakın alma astranın sis farları sorunlu,diamondlarda boyalı cama sahip olduğu için daha çok ısınıyorlar farların camları hemen çatlıyor ben de kışın daha birinci gün çatladı, sislerine xenon da takdırma boyları çok kısa uymuyor, ancak far sistemini komple değiştirirsen düşünebilirsin.:(

Yanlış anlama olmasın xenon ampülün değil , sis farında ampulün yerleştiği yerin boyu kısa

Papirus' Alıntı:
Yanlış anlama olmasın xenon ampülün değil , sis farında ampulün yerleştiği yerin boyu kısa

Yanlış anlamam söz konusu değil. İlgine sağol :) Sisleri yakmama kararı aldım. Masrafa gerek yok. Sisleri sisli havalarda yakarız biz de. :cool:

siyah+cosmo+opc line + ıds+jantlar + panoromik cam tavan...

astra h'de olması gereken herşey var bu araç sevilmezmi yaa...

allah kaza bela vermesin kardeşim...

meh33' Alıntı:
siyah+cosmo+opc line + ıds+jantlar + panoromik cam tavan...

astra h'de olması gereken herşey var bu araç sevilmezmi yaa...

allah kaza bela vermesin kardeşim...

Allah razı olsun..
Allah sana daha iyisini nasip etsin :)

Geri