Kararrr veremıyorummm..lutfen yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kezban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Viraja 90 la birden girdiğini düşünsene :D

Hiçbir şey olmaz emin ol .. vıraja genişden gelip dar a doru girsin isterse 120le girsin... hıcbırsey olmaz , ama dar sekılde de 90 la girmesin bir zahmet :) mercedees ın fabrıkasında uretılıyor eurocap testlerınden gecmistirde hee sakası yok :D

Harbimi o kadar bilmiyordum ya ben hayatta binmem o arabaya diyordum merso varsa işin işinde bişe olmas :=)

youtubeden carpısma testlerını izlemeni tavsiye ederim , arabanın önü olmamasına rağmen araç 8 olmuyor o halde bile kapıları acılıp kapanıyor..

aracın test sonuçları gerçekten çok etkileyici düz duvara çarpıyor araç kendini başka yere atıyor yok böyle bişey. belli bi kısma kadar gidiyor ondan sonrası gerçekten çok sağlam. neyse konuyu daha fazla saptırmayalım :)

o ne biçim başlık öyle yaw :S

astra tavsiye ederim ama 1.33 aurisi de düşünebilirsiniz

Bir tanıdığımın 1,2 corsa sı var ve cok benzin yaktığını söyleyip duruyor. Önemli olan araç için ne kadar para ayırmayı düşünüyorsunuz?? Bence 29.000 TL ye kadar çıkacaksanız polo,dizel megan II, golf, leon, auris gibi araçlar düşünülebilir....

evinizle iş yeriniz arası kaç km?

ben astra III cdti easytronic aldım daha teslimatı yapılmadı. corsayla mukayese bile etmem. fiyatları da birbirine çok yakın.

Geri