Kararrr veremıyorummm..lutfen yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kezban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne alırsan al aklımda mutlaka keşke kalıcak en basıtı gıt bayii e testdrive yap begendıgın butcene uygun olanları öyle karar ver bence sonucta sen bıneceksın başkası ıcın cok uygun guzel gelen senın ıcıne sınmeyebılır zevkler ve renkler farklıdır o yuzden kullan bin hangısı hoşuna giderse onu al derim ben.

size en uygun araç 1.3 cdti ecoflex corsa 111 yıl özel seri. şehir içi kullanımı ekonomik araç full fiyat 32.000 tl

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..ama 30.000 'ın üzerine çıkmak istemiyorum..dizel alırsam sanırım bu sınırı aşmam gerekiyor..25.000 civarı diye düşünerek başlamıştım ama 29.000 olabilir demiştik artık gittikçe fiyatta yükselmeye başladı :) başka bi marka düşünmelimiyim acaba..daha uygun fiyat üstün kalite bildiginiz birşey var mı?

bu arada ibizayı gittim inceledim..hatta almaya bile neredeyse karar vermiştim ama..koltuga tekrar tekrar oturup bakınca..sanki basıyo gibi geldi bana...çok dar içinde daraldım sanki..ama hyındai i 20 belki olabilir mi diyorum..
auris önerenler olmuş..bende çok beğeniyorum aurisi ama maalesef bütçem el vermiyor... kendimi de çok zorlamak istemiyorum..
megane vb. gibi araçlarıda kendime uygun bulmuyorum.. hb istiyorum sanırım..uzun araçları sevmiyorum..bayan arabası işte tercihim..:D

corsada ısrarlıyım :) 29000'ini gözden çıkarmışsınız. 3.000 daha koyduğunuz zaman bi corsa sahibi olursunuz.

Astra 1.4 Konfor paket .

31.180 TL. bir kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum 30 civarı alırsınız hem dolu hem geniş.

bence sıfır bi 207 alın dizel pişman olmassınız...

arabanın bayanı
yanlışlık oldu özür..

Arabanın bayanı erkeği olurmu bilmem ama bende corsa d enjoy cdti var hemde 75 bg olandan canavar gibi rampalarda 110 bg meganları bile delirtiyorum helal olum sana opel diyorum üçüncü opelim bu araç ama gözüm astrada hele yeni astra offf harika bişi yaw :) ilk aracım astraydı 92 model sonra corsa 2004 essentia 1,3 cdti aldım 210 km hız yaptım onunla ama aynı şartlarda bu 2007 corsa 180 i geçmiyor hemde rampa aşağı bile...neden bilmem !??
kezban hanım corsa yı sonuna kadar tavsiye ederim ben 2004 corsa kullandım 2 yıl kadar ama şimdikiyle dağ kadar fark var süspansiyon olarak daha sessiz çalışması yeni kasa olması cazip hale getiriyor corsa d'yi kısmetse 6 ileri cdti 90 bg olandan yada astra cdti 90 bg 6 ileri olandan almayı düşünüyorum yani her halukarda opel opel opel.....
hangisini alırsanız alın ama opel den vazgeçmeyin derim...

Geri