Kararrr veremıyorummm..lutfen yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kezban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alacağınız araç bence benzinli düşünüyorsanız en az 1,4 motor olması lazım. hem daha kullanışlı olması hemde ilerde satarken 1,2 motorlu araçların az talep görmesi ve 1,2 motorlu araçlara 5 kişi binipte yokuşta çıkamayan arkadaşlarında yorumlarına göre en az 1,4 benzinli araç tercih edin. astra mı yada corsamı derseniz şu an sıfır araç alacak olsam direk astra 1,3 cdti classic III alırım. tercih sizin.

:good:

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..ama 30.000 'ın üzerine çıkmak istemiyorum..dizel alırsam sanırım bu sınırı aşmam gerekiyor..25.000 civarı diye düşünerek başlamıştım ama 29.000 olabilir demiştik artık gittikçe fiyatta yükselmeye başladı :) başka bi marka düşünmelimiyim acaba..daha uygun fiyat üstün kalite bildiginiz birşey var mı?

corsa 1.3 cdti essentia c'mon paket alalı 3 gün oldu 29600 e aldım yani 30.000 i geçmeden dizel corsa alabilirsiniz bilginize.

teşekkür ederim hepinize..peki astra için 1.4 yeterli midir?
1,4 -90 hp astra club var 190'nı geçmişliğim var ( eğer siz ralliye hazırlanıyorsanız o ayrı mesele ) ama sizde % 90 şehir içi kullanıyorsunuz 1,3 cdti astra veya aynı gücteki corsa ikiside işinizi görür astra satarken sizi uğraştırmaz ama corsada bayan arabası bir erke olarak düşünmeden astra alırım ama bayan için bence corsa daha uygun

araç alacağım zaman bende hepsine baktım i 20 güven vermedi clioya vereceğim paraya corsa alırım dedim pejo deseniz daha önce bindim çokda sağlam değil diğerleri bütçeyi aştı. corsa diye gittim galeriye astra aldım çıktım
en güzeli valla kesinlikle tavsiye ederim

kezban hanım egerki kırıkkaledesiniz yıllardır gitmiyorum ama az-çok biliyorum. egerki acemilik varsa bence kesinlikle sıfır bir araç almayın bence ıkıncı el corsa b alın 11-12-13 000 tl cıvarındadır 1 yıl bıner acemılıgınızı atarsınız hem seri hem küçük hemde sağlam bir arabadır. 1 yıl kullanır acemılıgınızı atarsınız bu arada kalan parayıda 1 sene degerlendırırsınız hatta uzerıne 1 az daha koyarsınız sonra 1 sene sonra corsanızı cok deger kaybetmeden satarsınız ben 12 ye aldıgım corsayı 3 sene sonra gene 12 ye sattım temız arabaydı diyelım sız 12 ye aldıgınızı 10 a satmıs olun toplamda 1 sene sonra butcenız yaklasık bu gunki butcenız kadar olur sonrada gider paşa paşa astra alır kullanırsınız. 0 araba alınca insan en ufak bir çizige bıle çok çok üzülüyo ayrıca 0 alıyosanız o arabaya en az 6-7 yıl bınecegınızı dusunun yoksa zararı cok oluyo bu gun sıze corsa yeter ama 5 sene sonrada yetermı onu da hesaplayın çınku alacagınız 0 araba kontaga bastıgınız anda en az 5000 tl fıyatı aşşa iniyo.
Yok ben acemi değilim diyosanız kesinlikle Astra 'yı yavsiye ederim hyundai 'ı kaale bile almıyorum kusura bakmayın.
karar ve zevk sizin elbette ama alacagınız araba ne olursa olsun öncelıkle saglam olsun can tasıyosunuz cunku herseyden once...
Şimdiden hayırlı olsun

Kezban hanım uğraştırma milleti. Git, Astra Al ve Bin. Memnun kalırsın. Ama Hundai alacağım diyorsan i30 al derim.

otomatik corsa alın bide beyaz renkte alın sizden iyisi yok :)

astra classic III şu anda alabileceğiniz yegane araba bence.corsayla arasında sınıf farkı var satmak icap ederse kesinlikle üzmez.opel de olay astra dır bence.boş yere bu kadar tutulmuyor bu arabalar.

Astra erkek için corsa bayan için uygun olur bence...

Geri