24 Eyl 2007 #1 samet72 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 kaportanın boyası yıprandığından ön kaputun ön taraflarında beyaz lekeler oluşmuş acaba ne yapabilirim. tüm kaputu boyatmalı mıyım ?
kaportanın boyası yıprandığından ön kaputun ön taraflarında beyaz lekeler oluşmuş acaba ne yapabilirim. tüm kaputu boyatmalı mıyım ?
24 Eyl 2007 #2 jetblack Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2007 Mesajlar 173 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 dostum mecburen komple boyatıcan
24 Eyl 2007 #3 A AhmetH Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 676 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 şeytan işi birşey duymuştum 3-4 yıl önce... adamın biri tüm arabaya çok ince zımpara çekiyormuş.. sonra würth ün bir kimyasalı ile pasta geçip üstüne boya koruma aytıyormuş... görenler yeni sanıyormuş arabayı... efsane olabilir tabi..
şeytan işi birşey duymuştum 3-4 yıl önce... adamın biri tüm arabaya çok ince zımpara çekiyormuş.. sonra würth ün bir kimyasalı ile pasta geçip üstüne boya koruma aytıyormuş... görenler yeni sanıyormuş arabayı... efsane olabilir tabi..
24 Eyl 2007 #4 bacadir68 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 7,785 Tepkime puanı 11 Puanları 38 Yaş 39 samet72' Alıntı: kaportanın boyası yıprandığından ön kaputun ön taraflarında beyaz lekeler oluşmuş acaba ne yapabilirim. tüm kaputu boyatmalı mıyım ? Genişletmek için tıkla ... ah kardeşim keşke daha önceden arabana biraz özen gösterseydin de bu hale gelmeseydi.
samet72' Alıntı: kaportanın boyası yıprandığından ön kaputun ön taraflarında beyaz lekeler oluşmuş acaba ne yapabilirim. tüm kaputu boyatmalı mıyım ? Genişletmek için tıkla ... ah kardeşim keşke daha önceden arabana biraz özen gösterseydin de bu hale gelmeseydi.
24 Eyl 2007 #5 orcinus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 893 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 AhmetH' Alıntı: şeytan işi birşey duymuştum 3-4 yıl önce... adamın biri tüm arabaya çok ince zımpara çekiyormuş.. sonra würth ün bir kimyasalı ile pasta geçip üstüne boya koruma aytıyormuş... görenler yeni sanıyormuş arabayı... efsane olabilir tabi.. Genişletmek için tıkla ... olmaz o iş bence. sen şu klima işine (iç havalandırma) cevap yazmamışsın. bi baksana.
AhmetH' Alıntı: şeytan işi birşey duymuştum 3-4 yıl önce... adamın biri tüm arabaya çok ince zımpara çekiyormuş.. sonra würth ün bir kimyasalı ile pasta geçip üstüne boya koruma aytıyormuş... görenler yeni sanıyormuş arabayı... efsane olabilir tabi.. Genişletmek için tıkla ... olmaz o iş bence. sen şu klima işine (iç havalandırma) cevap yazmamışsın. bi baksana.
24 Eyl 2007 #6 A AhmetH Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 676 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 derhal. görmemişim sanırım
25 Eyl 2007 Konuyu Başlatan #7 samet72 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 temizlik kiti işe yarar mı
25 Eyl 2007 #8 kurt_35li Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2006 Mesajlar 1,359 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 resim koysan ?
25 Eyl 2007 #9 yakuzz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2006 Mesajlar 2,001 Tepkime puanı 0 Puanları 0 parça boyatma, satarken şaibe yaratıyor..