kaporta paslandı

arkadaşlar kardan dolayı tavanda ve kapılarda paslanma olmuş ve boyanması gerekiyor size sorum sadece rütuş bir boyamı yoksa komplemi boyatayım birde maliyet ne olur fikri olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum araç vectra-a

bence lokal olarak boyat;çünkü, komple boya işine girersen çok uğraşırsın sonuçta 15 yıllık bi araç; kurcaladıkça problemler artıyor; renk tutmama gibi bi sorun olacağını zannetmiyorum; zaten boya kodu belli a-474 ;karışım ii olduktan sonra sorun olmaz ama komple pasta cila attırman lazım;bide beyaz da çok belli olmuyor farklılıklar ;ben sag ön kapıda bi yere lokal boya yaptırdım hiç belli olmuyor ve o kapım orjinal boyaydı;eğer boyacını iyi seçersen bence hiç problem çıkmaz;eğer komple düşünürsen bi çok yerden fiyat al ve arabanın dışındaki tüm parçaları söktürmeden kesinlikle işlem yaptırma komple dış boya için de 750 ytl den fazla para verme ve bi kaç yerden fiyat al....

evet arkadaşlar şu anda araştırma safhasındayım ve sanırım lokal yaptıracağım sonuçtan hepinizi bilgilendiririm

galiba metalik boyadan sonra atılan verniği kastediyorsunuz;tüm boyacılar yapıyor bunu ,zaten metalik boya verniksiz olmaz ama opak boyanın vernikli ve verniksiz çeşitleri var...
teşekkür bir kaç boyacıya gittiğimde yapılır diyende oldu yapılmaz diyende ama komple astra g aracını boyatan bir arkadaşımda vernik yoktu ve boya mat duruyordu

bence rutuş yaptır.satarken komple boyalı falan açıklayamazsaın.yanlış anlarlar

arkadaşlar yeni çektiğim resimleri ekledim fikirlerinizi bekliyorum

eğer başka kısımlarda bi sorun yoksa tavanı ve kapı çerçevelerini boyatabilirsin; boyatırken kapıların dış fitillerini ve tavanın kenarındaki lastikleri, ön camı , arka camı söktürmeden yaptırmayın; iyice zımparalatıp tüm paslar temizlendikten sonra boyatın; bazı kaportacılar pasların üzerine çelik macun çekip işi şişiriyorlar,dikkatli olun...

bu tavsiyeni dikkate alacağım

Rütuş veya lokal boya yaptırman yararına olur hem maliyeti az olur hemde zaman kaybı yaşamazsın.

Geri