kapılar niye ses yapıoyr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _KRAL_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_KRAL_

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim araba gıcık bi ses çıkarıyo kapıları açıp kapatırken sanki bi demir biyere sürtüyor dört kapıdada aynı sey var naapmam lazım

yagısızdır menteselerı ve kılıt mekanızmasını ııı bı yagla arka arkaya 7-8 defa kapat hıc bırsey kalmaz

wd- 40 denilen şeyi dene ya da motor yağı sürebilirs

mdellal' Alıntı:
Gres yağını denedin mi ?

:good:
Gres yağından bir tutam her kapı menteşesine sür,aç kapa...Sorun halolur....

arkadaslar hangı devırde yasıyoruz gres,, oto yagı gıbı seyler yakısırmı opellerımıze 3 gun sonra o yaglar toz ceker uzerıne!! sprye halınde kalıcı yaglar var sudan etkılenmez kapaortacılarda ve tamırcılerde olur wurth marka vardı bızde cok guzeldı cokta kalıcı

astrammm' Alıntı:
arkadaslar hangı devırde yasıyoruz gres,, oto yagı gıbı seyler yakısırmı opellerımıze 3 gun sonra o yaglar toz ceker uzerıne!! sprye halınde kalıcı yaglar var sudan etkılenmez kapaortacılarda ve tamırcılerde olur wurth marka vardı bızde cok guzeldı cokta kalıcı

Aslında bi yönden haklısın...Toz çekiyor....

git camları tutan bi mekanizma var o gevşemiştir sıksınlar hiç bişeyi kalmaz

astrammm' Alıntı:
Öyle de;ben ilk aklıma gelen,en pratik yolu önerdim arkadaşa ... :)

astrammm' Alıntı:

Önce bir pas cözücü sıksan daha iyi olur. Ama normal yağ sürme hem toz tutar daha kötü olur hem de iki gün sonra aynı haline döner.

Geri