Kapılar açıkken iç aydınlatmayı kapatamıyor muyuz arkadaşlar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa c ve combolarda dedıgın gıbı oluyor ama astra g lerde felan olmuyor. senın far ayar dugmesı tokunmatık gıbı bırsey ama bızımgıler ılerı gerı cekılı kalıyor kısacası astra g lerde felan kapanmıyor

çekmeli modellerde düğmeyi çekerek çevirin, iç aydınlatmayı açar kapatır....

vectra b lerde böyle bi durum yok eger kapı acık kalırsa belli bi süre sonra kendi kendine lambayı kapatıyor +teyp orjinalse teybide kapatıyor tahmini yarım saat icinde oluyor bu 2 islem

sabbaha kaddaaar sabbbaha kadaaar bizdeki ışıklar sabbaha hadar :)

valla bende merak ediyordum.bendede kapanmıyor.bazı arkadaşlar uzun süre durunca kapanır demiş ama kapılar açık durdukça kapı lambaları tavan lambası hepsi yanıyor hiç kapanmıyor.yani 1 kapıyı bile açık tutamıyoruz piknikte falan

ben bu sabah denedim arkadaşlar. kapı açıkken tavan lambaları ne yaparsan yap sönmüyor benim araba modellerinde.
ancak dediğim gibi uzun süre kapıyı açık tutarsan tavan lambası kendini kapatıyor. bu süre yaklaşık 20-30 dakika arası diye tahmin ediyorum.

mühendisler sanırım 2000 modelden sonra pişti oynamayı bırakmış bende radyo yu açık bırak sabaha kadar non-stop yayındasın hacı hiç tasarruf falan dinlediği yok.

radyonun bi ayarı var. kontakla beraber kapanıp açılması için yapılmış. aynı zamanda kontak kapalı iken radyo açıksa 30 dk içinde kendini kapatma özelliğini de tetikliyo olabilir.
radyo car 400..
radyo kapalı ve kontak açıkken. radyonun 1 ve 3 numaralı tuşlarına basılı tut elini ve radyoyu aç.. ekranda bi yazı geliyo şimdi tam hatırlayamıyorum. işte bilmem ne off veya on diye. o ayara bi bak. gerekli detayı radyonun kullanma klavuzundada bulabilirsin. senin bu sorununu çözer gibi geliyo.

gizli bir yere swictc anahtar konulacak ve kapı açıldığı zaman sönmesini istiyorsanız ta fotosel olacak yada dediğim gibi anahrar konacak kendin iptal edip kendin devreye alacaksın ama fotosel bağlanırsa kapı açıldığı zaman ışık aldığı için yanmaz araba dahad elektronik olur üstelik gündüz kapılar açıldığı zaman iç aydınlatma yanmaz ve 1 veya 2 ytl ye hallolurcamın ön kısmında kalorifer havalandırmalarının orada ufacık vaziyette durabilir üstelik far anahtarının arkasından gerilim alınacağı için görüntü bozulmaz şimdi sorarsanız sen yaptırdınmı diye hayır yaptırmadım ve gerekte yok çok gıcığına gidiyorsa her zaman olmıyacağı için senin kapıyı uzun süre açman gerekiyorsa farzetki o lamba bozuldu o kapağı sök lambayı çıkar işin bitince tekrar takatsın orada ısınma falanda olmaz sökmüşken lambanın renginide değiştirebilirsi florasan ampul gibi kırmızı mavi ve ürer gider verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür arkadaşlar

gizli bir yere swictc anahtar konulacak ve kapı açıldığı zaman sönmesini istiyorsanız ta fotosel olacak yada dediğim gibi anahrar konacak kendin iptal edip kendin devreye alacaksın ama fotosel bağlanırsa kapı açıldığı zaman ışık aldığı için yanmaz araba dahad elektronik olur üstelik gündüz kapılar açıldığı zaman iç aydınlatma yanmaz ve 1 veya 2 ytl ye hallolurcamın ön kısmında kalorifer havalandırmalarının orada ufacık vaziyette durabilir üstelik far anahtarının arkasından gerilim alınacağı için görüntü bozulmaz şimdi sorarsanız sen yaptırdınmı diye hayır yaptırmadım ve gerekte yok çok gıcığına gidiyorsa her zaman olmıyacağı için senin kapıyı uzun süre açman gerekiyorsa farzetki o lamba bozuldu o kapağı sök lambayı çıkar işin bitince tekrar takatsın orada ısınma falanda olmaz sökmüşken lambanın renginide değiştirebilirsi florasan ampul gibi kırmızı mavi ve ürer gider verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür arkadaşlar

:kop: :kop: :kop:
kırmızı neon ampul süper yawww...

umut komik olan nedir sen kırmızı taktırma sen mor yeşi taktır ne renk istersen taktır ama bi lamba için bu kadar gülme karnına ağrı girer katılırsın falan ayrıca neon demedim alıntı yap ve göster neon yazısını kırmızı dedim

Son düzenleme:
umut komik olan nedir sen kırmızı taktırma sen mor yeşi taktır ne renk istersen taktır ama bi lamba için bu kadar gülme karnına ağrı girer katılırsın falan ayrıca neon demedim alıntı yap ve göster neon yazısını kırmızı dedim

ok abijim :) neon olmasın yaw florasan olsun :) ,
benim derdim yok açma kapamayla iç aydınlatmayı,
defalarca yazdım ne şekilde olduğunu arkadaşlara..
senin çözüm güzel :good: yarı otomatik iç aydınlatma modu :rock

Geri