kapı sesleri yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfun35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ön kapıları kapatığım zaman çok kötü bi şakilde kapanıyor ama arka kapılar öle deil yani hızlı dahi kapatsanız fazla ses çıkmıyor ama ön kapılar biraz sesli kapanıyor sanki lastik yokmuş gibi ne yapa bilirim lastiklerimi eskidi acaba ondanmıdır. arabam astra g kasa

Kapı karşılıklarının plastiklerinin aşınmasından olmasından olabilir.
Konrol et aşıma varsa sonuca ulaşmış olursunuz.;)

muhtemelen fitiller eskimiş.

usta fıtıllerı eskımıs olsa arkanında eskırdı kanımca hanı sesın %20 sı ondandır belkıı ama eger elınden gelıyorsa kapı ıclerını sok ıcerde gevşeyen yerler vardır onları sıkıstır kapı ıclerını gerı takarken araya pencere bantları varya lastık gıbı olanlar onlardan koy sesı keser bıde 3m ın sprey yagı var ondan al menteselere aradakı kapıyı tutan demıre kılıde ıyıce sık kesınlıkle ses kesılır...

şoför kapısı her zaman daha çok kullanırlır bence sorun fitiller..bendede var sadace ön tarafta var arkalar güzel tık :D

arkadaşlar teşekür ederim fitilleri değiştireyim bakalım ne olucak.

usta fıtıllerı eskımıs olsa arkanında eskırdı kanımca hanı sesın %20 sı ondandır belkıı ama eger elınden gelıyorsa kapı ıclerını sok ıcerde gevşeyen yerler vardır onları sıkıstır kapı ıclerını gerı takarken araya pencere bantları varya lastık gıbı olanlar onlardan koy sesı keser bıde 3m ın sprey yagı var ondan al menteselere aradakı kapıyı tutan demıre kılıde ıyıce sık kesınlıkle ses kesılır...

bir aracın en fazla kullanılan kapısı şöför kapısıdır. digeri ise sag ön kapıdır. dolayısıyla ön kapıların fitili daima arkalardan daha önce eskir.

bir aracın en fazla kullanılan kapısı şöför kapısıdır. digeri ise sag ön kapıdır. dolayısıyla ön kapıların fitili daima arkalardan daha önce eskir.

tamam usta ona bısey dedıgım yok kı ben dedım sesın bı kısmı ondansa dıger kısmıda yazdıklarımdandır.. dedıgınız gıbı en cok o kapı kullanılıyor vede o kadar acılıp kapanan kapının vıdalarıda ıllakı gevser.

Geri