Kapı iç bantı taktıracağım...

murti2001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın kapılarının iç kısmında binip inerken ayaklarımızın sürtmesi sonucu çizikler oluşmuş,bunun için o bölgelere üzerinde Opel yazan bantlardan yapıştırmak-yaptırmak istiyorum.daha önceden böyle birşey yaptıran varmı,bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

ewet bende var servıste pahalıdır ,bı tunıng shoptan aracınıza uygun olanı alın yapıskanlı olanlarıda var yada sız sılıkonla yapıstırılanı var tercıh sızın kapı eşit cıtasıdır

al arac rengınde yapıskanlı kagıtlardan yapiştir.sonucta maksat aracı korumak..zaten yapiştirdiğin zaman belli bile olmuyo snra kım basarsa bassın..bende tum kapı esıklerınde mevcut

Görsel olarakda düşünüyorsan opel yada vectra baskili kapi eşiklerini hemen hemen heryerden temin edebilirsin.

bende aldım o çıtalardan önlerde astra yazıyo güzel duruyo

sayenizde bende düşüneyim .......::))

50 tl civarı çifti aksesuarcıdan temin edebilirsin hoş bir görünümde sağlıyor

yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederi.bu bantlar daha sonra kendiliğinden kavlıyormu?altına toz toprak topluyor mu?

Ben taktırdım arabama aksesuarcılarda satılıyor krom paslanmaz şeritler var 4 kapı için 25 tl aldım gayet şık görünümü olup çizikler için ideal

servisteki etiket fiyati 47tl. 3 yas ustu opellere %25 indirim var. montaji da cok kolay.
cita.jpg

Geri