Kapı döşemesinden gelen tıkırtı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ademk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ademk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende 99 astra cd 1.6 16v ov. var.Arabamın sol kapı döşemesi bazen aracın normal devir titremesinden dolayı ses yapıyor.Ama sağ tarafta herhangi bir ses yok.Döşemeyi kendim söksem bu sesi kesebilirmiyim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu ses beni deli ediyor:mad:

benim astra cd 2000 model çıldırmak üzereydim seslerden birkaç kez söktük çift taraflı bant falan fayda etmedi. en son kaportacı arkadala birlikte açtık ne kadar plastik aksan varsa hepsinin çevresine yada birleşim yerlerine silikon sıktık. arkadaş çok dedi yapmayalım ileride sökecek olursan problem olur die ama ben ısrar ettim. şimdi hiç ses yok.

evet olabilir mantıklı cvp için tşkler

Bende 97 vectra b var. Sol ön kapıda ses vardı. İkin defa servise 1 defa de özel servise gönderdim. Hala ses geliyor . Çıldırmak üzereydim kapı döşemesini kendim söktüm ve ne acıdır ki gevşemiş bir civatanın sese sebep olduğunu gördüm. Bir tornavida beni kurtardı. Ama o zamana kadar 250 lira harcadım servislere iyimi. Benim tavsiyem aracın düzenini bozmayacak yerleri sök ve bak. Kendin bulursun.

Geri