Kapi değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nirvana1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nirvana1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce 2011 model astra 1.3 cdtı aldım ve 1 ay olmadan aracıma 2 kez kırımızı ışık ihlalinden vurdular,ilkinde sağ ön kapı değişti,2 de ise sol arka kapı değişecek,ilerleyen zamanlarda araçta boya farklılığı olurmu birde ben bu aracı satarken ne kadar zararım olur?? İçim kan ağlıyor..

ne kadar ifade etmeye çalışsanızda değişeni olan aracı satmak zor olur arkadaşım,büyük geçmiş olsun diyorum.Ama üzülmeyin sonuçta zararınız,benim tahminim 2-3 bin liradan fazla olmayacaktır..

aslında hiç önemli diil ama işte..

arkadaşlar birde şunu sormak isterim bir önceki aracım 2010 model clio grand tourdu,ve astra şimdi bana baya bi sert geldi sürüş olarak,sizin yorumlarınız ne dir bu konuda?

Hocam opelin sanırım genel olarak süspansiyonları biraz sert bu başlangıçta sağlamlık hissi versede zamanla aracın toprpido ve ön göğüs kısmında yada aracın diğer plastik aksamından cart curt sesler gelmesine neden oluyor ;);););)

biraz yol yapınca yumuşayacaktır.. geçmiş olsun..

geçmiş olsun benimde kapım değişti kamyon çarpmıştı.orjinal gibi boyanıyor sıfır kapı.satarkende 1.2 bin arası en fazla indirimli gider.çünkü kaiteli işçilik ve sıfır malzeme kullanıyor servisler

ilk kazam sağ ön kapı

Ekli dosyalar

• Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    43.6 KB · Görüntüleme: 13
Geri