Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk fireyi ben veriyorum arkadaşlar galiba düğün oldugundan dolayı gelemiyorum çok istiyordum ama ilk başından beri konuyu takip ediyorum tarihler konuşulmaya başlayınca inşallah hazirandakini seçerler dedim ama mayıs seçilmiş malesef
ilk fireyi ben veriyorum arkadaşlar galiba düğün oldugundan dolayı gelemiyorum çok istiyordum ama ilk başından beri konuyu takip ediyorum tarihler konuşulmaya başlayınca inşallah hazirandakini seçerler dedim ama mayıs seçilmiş malesef
Arkadaşlar konaklamak isteyen veya bir gün önceden gelmek isteyenler bildirirlerse yer yapabilirim... bu arada 20 kişilik yemek rezervasyonu yaptırdım 27 mayıs pazar günü için,,,