kandırmışlar beniiiiiiii :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan luci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M@honi' Alıntı:
bencede çok yazık insanları kandırmak iyi bişey değil sonuçta arabayı alan herkes zengin değil birçoğu dişinden tırnağından arttırıp araç alıyo
:alkis:

araç üreticileri bu konuya bi çözüm getirmeliler bence herkes böle kmlere müdahale edememeli yawwww. kesin bunu engellemenin bi yolunu bulurlar araştırırlarsa

İkinci elde km' ye güvenmek çok zor... Belli başlı bazı parçalardan anlaşılıyor tabiki ama net bir fikir olamıyor...

Dikkat ederseniz internet sitelerindeki 8-10 yaş aralığındaki bir çok aracın çoğu 100bin km civarında... Nedense o 100bin geçilemiyor bir türlü...Bu kadar araç sözleşip mi 100bin civarı yapmış ? Normalde çoğunun 150bini rahat devirmesi gerekli ( istisnalar hariç ) ama nerde...

bence aaraban temiz kullanılmışsa sorun olmaz

Geçmiş olsun.
Km düşürme işini yapan bu işin acemisiymiş yada tech 2 ile düzenlememişler. Ben alırken eksper roporu çıkarttım . Oynama gözükmüyor denildi. Bunu yüzde yüz söyleyemeyiz çünkü anlaşılamıyormuş. Bakımı yapılan yerlerden bilgisayar çıktılarıda aldım.bu değerlendirmelerden sonra almaya kararverdim.

bencede çok yazık insanları kandırmak iyi bişey değil sonuçta arabayı alan herkes zengin değil birçoğu dişinden tırnağından arttırıp araç alıyo

ya dişi tırnagı geç insan kandırmak degil çalmak bu.2 milyar 3 milyar uğruna insanın canından tut herşeyini riske atmak..

"luci" yine farketmiş.. bi dünya farkında olmadan bu tür 2.el araç oluyor..

helal degil bunlar değmez 3 kuruşa

aga harbiden yazık olmuş ne diyim geçmiş olsun kötü bi olay

:good:

İkinci elde km' ye güvenmek çok zor... Belli başlı bazı parçalardan anlaşılıyor tabiki ama net bir fikir olamıyor...

Dikkat ederseniz internet sitelerindeki 8-10 yaş aralığındaki bir çok aracın çoğu 100bin km civarında... Nedense o 100bin geçilemiyor bir türlü...Bu kadar araç sözleşip mi 100bin civarı yapmış ? Normalde çoğunun 150bini rahat devirmesi gerekli ( istisnalar hariç ) ama nerde...

ben Km olayına karşı olmakla birlikte bazen de bizim bunu hakettiğimizi düşünüyorum , niyemi?

vatandaşın bir arabası vardır, sürekli uzun yol yapar, belki her hafta, belki her gün şehirler arası yola gider, kısacası çok kısa zamanda çok km yapar.

sorarım size, şehirdışı kullanılan bir araçmı daha çok yorulur, şehir içi kullanılan bir araç mı ?

Şehirler arası giden, alır en yüksek vitese tıkır tıkır gider, şehiriçindeki dur-kalk - stop et, soğuk çalıştır, rampada gazı kökle vs gibi etkenlerle aracın motorunu yeteri kadar zorlamaktadır. misal olarak aracını çalıştırıp 5 km yol alan, arabanın motoru normal sıcaklığına kadar gelmeden tekrar soğutan bir şoförün ilerleyen vadelerde aracıyla başının derde gireceği benim gözümde muhakkaktır.

Başkanın dediği gibi , bütün arabalar 100,000 Km'de neden? kaçımız 100,000 km nin üzerindeki araca sıcak bakıyoruz, ne oluyor 100,000'geçince??? ben iddia ederim benim 160,000 kmde ki aracımın motoru belki çoğunuzunkinden iyi durumdadır, hep şehirdışı gittim geldim,kaldı ki niye 100,000 ??? ben size motor yapılmamış 1-2 araç km'si veriyim. hali hazırda yürüyen ve sorunu olmayan araçlar

Opel Omega : 470,000 KM
Opel Vectra CDX X20XEV : 310,000
OPEL ASTRA 1,6 CD : 350,000 KM

kaçımız bu kilometrelerde araca biniyoruz + binsek ne olur ? Motor yaptırmaya bile kalsa artık eskisi gibi değil , herşey daha kolay, daha pratik

siz 100,000 üzeri aracı almazsanız, satıcı Km'yi düşürür, o arabayı yinede size satar

saygılar, sevgiler

sözüm meclisten dışarı ama bir çok galerici bu yola başvuruyo.yani hiç yoktan benim bildiğim galericiler var ankarada 15 YTL ye aracı istediğiniz km ye düşürüyolar.biz neye güvencez artık bu memlekette :mad:

Geri