kalorifer problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar ayrıca petege porcoz zarar vermez ancak petegı sokup elınıze aldıgınızda en ufak ıslanma dahı varsa ordakı delık buyuyecektır dıkkatınızı cekerım tıknama araba antıfırz konulmamasından kaynaklanır zamanla su sıcak soguk sebeke klor muhabbetınden tortu ve pasla bırlıkte tıkanma yapar bunu cozmek kolay dedıgım gıbı delık catlak sızıntı olmadıgı surece zaten bu durumda uygulamaya gerek yok 100 tl verıp yenısını almak en ıyı cozumdur.........

Corsa c kalorifer sorunu

Benim Corsada aynı problem var. Rölantide kalorifer ılık üflüyor. Devir yükseldiğinde ısıtıyor.Bazen de devir yüksek olsa bile ısıtmıyor. Termostat yeni değişti. Kalorifer peteğinin giriş borusu sıcak. Çıkış borusu giriş borusu kadar olmasa da o da sıcak. Rampa çıkmama rağmen ılık üflüyor (dengesiz çalışıyor). Sanki kalorifer peteğin içindeki suyun devirdaimi dengesiz

Benim Corsada aynı problem var. Rölantide kalorifer ılık üflüyor. Devir yükseldiğinde ısıtıyor.Bazen de devir yüksek olsa bile ısıtmıyor. Termostat yeni değişti. Kalorifer peteğinin giriş borusu sıcak. Çıkış borusu giriş borusu kadar olmasa da o da sıcak. Rampa çıkmama rağmen ılık üflüyor (dengesiz çalışıyor). Sanki kalorifer peteğin içindeki suyun devirdaimi dengesiz

devir düşük olduğu zaman rölantide benim aracımda da kaloırifer ısısı düşmekte.normal olabilir bu ama yüksek devirde normale dönüyor

Nette radyatör temizleyici satılıyor. Değişik markalar var.Onlarla temizlesem mi diye düşünüyorum

Geri