Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde benzer bir problemim var. Havalandırma kanallarımın 3ü çalışmıyor. Biri aldığımda arızalıydı. Diğer ikisini birkaç kez aç kapa yapayım derken bozdum. O kadar adiler ki çok çabuk bozuluyorlar. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla yerinden çıkarıp düzeltilip takılma olanağı da yokmuş. Komple yenisini alıp değiştirmek gerekiyormuş.
Resim birde de görüldüğü gibi yere paralel 4 kanat var ve arkasinda bu dördünü tutan delikli bir parca var..bu parca bulunmaz mi.Olcay benim de ayni kanal in icinde havayi saga sola yonlendirmeyi saglayan kanatlar calismiyor...o onemli degil onu kalemle falan yonlendiriyorumda bu ondeki hic olmadi...nasil olur düşünüyorum...
Izgarayı yerinden sökebilirsiniz , çünkü bütün arabalarda o ızgara çıkarılabilir sonra da tornacıda siyah plastikten çektirin , sağlam tarafın parçasına göre yaptırıp takabilirsiniz.
iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be durum o kadar vahim demek.peki o parcayi dustugu yerden alamz miyiz.mesela polen filtresinin oraLara dusmus olmasin. Veya altan nereyi sokupte bi baksak.
Izgarayı yerinden çok kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz ince bir tornavidayla. Çıkardıktan sonra büyük ihtimalle görürsünüz zaten nereye düştüğünü. Detaylı bir video şurada: https://www.youtube.com/watch?v=ndpJo5n5hng