Kaliperlerimi Boyatmayı İstiyorum Sizin Görüşünüz Ne olur ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar...
Kaliperlerimi Boyatmayı İstiyorum Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum bir sorun olurmu abs de felan birde nere boyatacam
Yardım Ve önerileriniz İçin Şimdidden Teşşekkürler.....

boya kaliperin soğumasını geciktirir bence boyatma

Ben boyadım kaliperleri ısıya dayanıklı kalerifer boyasıyla sımdılık bır sıkıntı yok.

Ben boyadım kaliperleri ısıya dayanıklı kalerifer boyasıyla sımdılık bır sıkıntı yok.

Bence boyamasan daha iyi edersin.Aracın hem orijinlliğini korursun hem de istediğin zaman eski haline çeviremezsin.Hatta bakarsın oto muayneden bile geçirmezler...Sana tavsiyem kaliper kapağı kullan.Ancak zorunlu olmadığında ani frenler yapma.Çünkü eriyebilir.Ama bunu ısıya dayanıklı malzemeyle halledebilirsin...Bu parçalar plastik ve taktığında orjinal brembo gibi duruyor...İstediğin zaman da çıakrabilirsin...İstediğin rengini de bulabilirsin....Sahibinden com a gir yedek parça ve aksesuarlarda brembo yaz ara...Karşına çıkanlardan zevkine göre birini beğen...;)

Bence boyamasan daha iyi edersin.Aracın hem orijinlliğini korursun hem de istediğin zaman eski haline çeviremezsin.Hatta bakarsın oto muayneden bile geçirmezler...Sana tavsiyem kaliper kapağı kullan.Ancak zorunlu olmadığında ani frenler yapma.Çünkü eriyebilir.Ama bunu ısıya dayanıklı malzemeyle halledebilirsin...Bu parçalar plastik ve taktığında orjinal brembo gibi duruyor...İstediğin zaman da çıakrabilirsin...İstediğin rengini de bulabilirsin....Sahibinden com a gir yedek parça ve aksesuarlarda brembo yaz ara...Karşına çıkanlardan zevkine göre birini beğen...;)

Brembolar tanesi 15 tlden satılıyor tanıdıgım bır tunıngcide onla ugrasmama gerek yok dikkatli sekılde yapınca tertemız güzel birşey cıkıyor ortaya .. Ben daha önceden 307 cupe nın kaliperlerini boyamıstım muayınede sorun cıkarmadı hiç..

Daha sonralardan tüm bijon kapaklarınıda aynı renk e boyadım tam takım oldu..

Bende Met. mavi yaptım hoş duruyor;) Beyaz araca Altın sarısı yakışır ;)

Arkadaşlar Önerileriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli dikkate alacağım
Teşşekkürler...
Kaliper kapağını çoktan beri takip ediyorum ama 15" ve üzeri jantlar için olduğunu duymuştum bu konu hakkında bilginiz varmı ??

Boyut olarak bilemem ama ön ve arka kaliper kapakları farklı ve önlere göre arkalar daha pahalı... önler 15 tl iken arkalar 40 tl civarı , en son arastırmalarımda böyleydi.

Ben yıllar önce boyadım. Hırdavatçıdan bildiğimiz basit sprey boya alıp boyadım. Üzerine balata tozu kaplamasının dışında hiç bir şey olmadı. O da süngerle güzelce yıkayınca gidiyor.
Sıcaktan vs hiç birşey olmuyor...

Geri