'Kadınlar neden geri park edemez

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şöförüm diyen insan geri geride gider ön önde.bayanların çogu düzgün yolda araba kullansınlar da diğer insanların hayatlarını tehlıkeye atmadan.geri geri gitmeleri şurda kalsın

doğru söze kim ne diyeblirki :)

On numara bir park sensörü taktırdım. Geri geri gidiyorsun,çarpınca ses geliyor mecburen duruyorsun..(ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençsin Berk:))

Bizim 69 yaşında bayan bi komşumuz var valla teyzem hertürlü park ediyo serçesiyle onu gördükten sonra bayanların kötü araç kullandıkları hakkındaki düşüncelerim değişti. :):D

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Bizim 69 yaşında bayan bi komşumuz var valla teyzem hertürlü park ediyo serçesiyle onu gördükten sonra bayanların kötü araç kullandıkları hakkındaki düşüncelerim değişti. :):D

istisnalar kaideyi bozmaz tabi :) ama onda yılların vermiş olduğu bir birikim tecrübe var her bayanı 69 yaşına kadar beklersek yanaşmayı öğrenmesi için işimiz zor valla :kop::kop:

arkadaşlar baktınız geri geri park edemiyormu hemen yaklaşın nazikçe iletişim kurup siz parkedin, yardımlaşmak iyidir elimizde kalmaz ya. ben çooook parkettim.

genelde bayanların geometrisi de zayıftır. Olay tamamen 3 boyut düşünmekten ibarettir..

yalnız yazıda ki bayanın resmide pek fenaymış.. anatomik olarak geriye dönemiyoki park edebilsin, görüşe mani haller mevcut..

çok önemli bi konuya temas ettin. :D zavallı kadın geri geri gidebilmek için ne acılar çekiyo yüzünden okunabiliyo. :Dbirinin yardım etmesi gerekli :p resimdeki kız rus sanki di mi? :D

Son düzenleme:
engin tecrübelerime dayanarak türk olmadığının kanısındayım ama ülkesini bulamadım hala düşünüyorum :)

Geri