Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şöförüm diyen insan geri geride gider ön önde.bayanların çogu düzgün yolda araba kullansınlar da diğer insanların hayatlarını tehlıkeye atmadan.geri geri gitmeleri şurda kalsın
Bizim 69 yaşında bayan bi komşumuz var valla teyzem hertürlü park ediyo serçesiyle onu gördükten sonra bayanların kötü araç kullandıkları hakkındaki düşüncelerim değişti.
Bizim 69 yaşında bayan bi komşumuz var valla teyzem hertürlü park ediyo serçesiyle onu gördükten sonra bayanların kötü araç kullandıkları hakkındaki düşüncelerim değişti.
istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama onda yılların vermiş olduğu bir birikim tecrübe var her bayanı 69 yaşına kadar beklersek yanaşmayı öğrenmesi için işimiz zor valla
arkadaşlar baktınız geri geri park edemiyormu hemen yaklaşın nazikçe iletişim kurup siz parkedin, yardımlaşmak iyidir elimizde kalmaz ya. ben çooook parkettim.
çok önemli bi konuya temas ettin. zavallı kadın geri geri gidebilmek için ne acılar çekiyo yüzünden okunabiliyo. birinin yardım etmesi gerekli resimdeki kız rus sanki di mi?