kaba tabirle kız tavlamanın incelikleri :) :)

abı dırekt konusacaksın artık fazla duygusallık kasıyo ters bıle tepıyoo

yok be abii ne yaptıysam olmadı yaww:(2 aydır uğraşıom tık yokkk!Yani ne var ne yokk.O da karasızz.Ya da karar vermek istemiyo.Ne yapacağımı şasırdımm.Hatun 2 yaş büyük bizdenn...Bu buyuklerde hiç çekilmiyoo:(

Hemşom.. bu sefer değişiklik olsun karakalem çizip göndereyim diyorum ama yüzünde o kadar çok detay var ki çiziyorum çiziyorum olmuyor,O kadar güzel ki resim ona değil insana benziyor :) :)
abi sen bırak resmi falan.....Bunları söylemen yeterli:good: Gelmeyecek kız tanımam:D

abi bence güzellik olan kızın resmini alacaksın ve bıkmadan bakacaksın eğer bıkmazsan güzeldir...

Hemşom.. bu sefer değişiklik olsun karakalem çizip göndereyim diyorum ama yüzünde o kadar çok detay var ki çiziyorum çiziyorum olmuyor,O kadar güzel ki resim ona değil insana benziyor :) :)

hemşo! yüzde çok detay var dimi? burun, göz, dudak ohoooo kim uğraşacak :kop:

ya valla msn yokken bile bu tarz olaylar beni asla etkilemezdi. Hatta okurken komiğime gitti ve bunlara tav olan kız var mı diye düşündüm bile. Ama şehir farkı olsa gerek. Konyada işe yarıyor olabilir. :)

bu iş sempatikliğe de dayalı biraz! ben iddia ediyorum, benim yazacağım mektuptan etkilenmeyecek kız yoktur:D konya ile istanbul ile alakası yok! mektupun etki gücünü msn ve bluetoothla kıyaslayamazsın bile! askerliğini yapmış bir arkadaşa sorun bakalım, telefon, msn, mail falan hikaye! adam sadece sevdiği birinden şu yaşadığımız çağda bile bir mektup alsın onu unutamaz! ama görüşler değişir tabi!

Toprağıma katılıyorum, bu iş sempatikliğe bakıyor, fazla suyunu çıkarmadan tabii, duygusallık da önemli tabi Konya tabiriyle ikisinde de ifrat tefrit yapmadan, maço erkekleri severler mi? Herzaman değil ama yeri geldiğinde...

Geri