Kamyondan kaçarken duvara :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun ALLAH daha beterinden korusun.

geçmiş olsun....:sorry:

Abicim bu neymiş senin üzerinde gezinen kara bulutlar ya:confused: Allahtan verilmiş sadakanız vamışta sağ salim atlatmışsınız Verilmiş sadakanız varmış Valla ama abicim hastalık 1 yandan yazın gene kaza yapmıştın sanırım tatildeyken e şimdi gene kaza oldu bu nedir yani Allah korusun abicim ya :(:(:(
Neyse bunla geçmiş olsun bi kurban falan kes abicim Allah korusun ya dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar

Hakan abim doğru söylüyosunda bende anlamıyorum sorun bendemi yoksa bu bizim memleketimizdeki trafiktemi :S Ben almanyada'da hollanda vs bir çok ülkede yurt dışındada uzunca süreler araba kullandım 1 kere bile kaza yapmadım ceza bile yemedim . Vallahi babamda diyor bir kurban kesecez artık diye o bile şaşırıp kalıyor gerçekten dikkatli araba kullanırım ve kendime göre iyide kullanırım hayır sende sorun olsa alırım arabayı altın diyor canına bir zarar gelmesin diye fakat adam akıllıda kullnıyorsun neden hep seni buluyor diyor :S

Arkadaşlar hepinizede tek tek teşekkür edediyorum.

geçmiş olsun bebek üzülme kaza bu herkesin başına gelebilir. ;)

Geçmiş olsun.. :(

geçmiş olsun kardeş allah korumuş büyük bi kazayı arabanın sağlamlığı ve tecrübenle ucuz atlatmışsın.türkiyedeki kamyoncu dehşetinin bir örneği..

aykal geçmiş olsun kardeş Allah korumuş mala gelsin sıkma canını....

Geri