kaba tabirle kız tavlamanın incelikleri :) :)

ayıo oluyor kardeşim ama! sanatı bu kadar basite indirgemenin nedeni nedir yaaa :) iki karalayıver olurmu? a aaa!!! zaten en nefret ettiğim şeydir, bana sorarlar sen ne iş yapıyosun? cevap: ressamım!!! yorum: aaa ne güzel, ben çöp adam bile çizemem!!! böyle kabalık olurmu yaaa! çöp adamla resimi nasıl bağdaştırdın alla allaaaaaaaa :)

dostum kara kalem çizmeni isteğim için karalayı ver dedim ben ,yoksa sanata da sanatçıyada saygımız sonsuz:)

ya şu kara kalem le resim yapmayı bende çok istiyorum ama nasıl öğrencem onuda bilmiyorum.aslında gayet yetenelkiyim ama son rutuşları beceremiyorum

yanlış bi anlaşılma olmasında biraz eski bi taktik gibi artık üstün başın düzgün olacak çekicen lacoste prada ve binimum kıyafeti dalacan ortama patlatacan esprileri beğendiğin kızıda kesiceksin inceden baktın esprilere de gülüyo ondan sonra başbaşa kalmak için ortam yaratacaksın orda da duygusallıktan biraz şöyle kalbe hitab eden 2-3 cümle patlattın mı olay bitmiştir ama karakalem çalışmada olağüstü bi olay vakit harcayıp o kişiyi düşünerek uğraşıp yaptığın şeylere kızlar bitio

abi tavlama denen olay ya da tavlama kriterleri biraz da karşındakinin eğitim durumuna, kariyerine, yetiştirilme tarzına bağlı...

ya şu kara kalem le resim yapmayı bende çok istiyorum ama nasıl öğrencem onuda bilmiyorum.aslında gayet yetenelkiyim ama son rutuşları beceremiyorum

kardeşim! karakalem resmin temeldir, ben mesela yeteneğimin yanı sıra 2 sene türkiyenin tek denebilecek hocasından anatomi dersi aldım, ayrıca 2 ay kadar portre dersi aldım, portre çok farklı bi sanat zaten! 2 senelik anatomi dersinden sonra yolda bile rahat yürüyemiyordum :) karşıdan gelen herkesi çıplak görüyosun çünkü :kop: vücut hatları, kas sistemi derken elbiseyi hiç göremiyosun :)

arkadaşlar! benim her zaman söylediğim bir laf vardır! ''ayarlanmıycak kız yoktur az çiçek vardır'' :) bayan milleti aşırı duygusallığa bayılır (%90lık bölümü) ben aslında ressamım ve bunu hobi olarak çok kullanırım ama bazende karşı cinse karşı kullanırım ;) edebiyatımda kuvvetlidir, güzel şiir yazarım ve birde mektup yazdınmı iş bitmiş demektir! hoşlandığımız bayana açılmak için, başlangıç olarak, aşırı duygusallık içeren bir mektup yazılır, mektup pembe bir gül eşliğinde, ya bi arkadaş vasıtasıyla yada başka bi şekilde bayana ulaştırılır! ( ama isim verilmeden, yani biraz gizemli olmak gerekir) bayan onun şaşkınlığı içerisindeyken, (aradan birkaç gün geçtikten sonra) tek kırmızı güle eklenmiş bir not kapısının önüne bırakılır (notta sadece bir kelime yazar ve yanında .................. olur) ertesi gün bir gül daha ve o gülün notunda önceki gün yazdığımız kelimeye bir yeni kelime daha eklenmiş ve yine .................. var! söylemek istediğimiz cümle tamamlanana kadar bu güller ve notlar günaşırı gönderilecek!!! sonuncu gül ve notta ona karşı hissetiklerimiz ve kimlik bilgilerimiz olacak, tabi cep numaramızı da unutmuycaz, ve nota bir buluşma noktası yazıcaz orada yemeğe davet edicez! buluşma yerine özelikle giyimimize özen göstererek, tarş olmuş ayakkabılar çok temiz ve parlak bi şekilde, evde ne kadar parfüm varsa kullanılmış bi şekilde elimizdede yine bir buketle gidicez! (bu sıradan bir bayansa işlem tamamlanmıştır) ablamız biraz zor bi bayan ise teklifimiz hala kabul edilmemiş ise, çaktırmadan cep telefonumuzla fotoğrafını çekicez! daha sonra benim yaptığım gibi karakalem portresini yapcaz! veya yaptırcaz! ona da içerisinde ''sensiz olamam'' gibi güzel sözcükler bulunan bir not ekleyip teslim edicez! o da yemediyse bu iş billboard lara seni seviyorum ilanı yazdırmaya kadar gidecek :) ama bu kadar zorlayan olmadı beni henüz! en zorlandığım bayana bir portre yaptım ve şu an çok mutluyuz :) eeee sanat benim mesleğim!
ab i senin meslek neydi yauu merak ettim bu arada bu yolu beyendim resimle tavlamayı bende denicem bundan sonra

benim meslek karışık abi! yüzme antrenörlüğü var, telekomünikasyon var, sigortacılık var, gayrımenkul danışmanlığı var, ressamlık var :) her işi yaparım yaaaa!

Evli biri olarak bekar kardeşlerime bu zorlu:) maratonda başarılar diliyorum...

kardeşim! karakalem resmin temeldir, ben mesela yeteneğimin yanı sıra 2 sene türkiyenin tek denebilecek hocasından anatomi dersi aldım, ayrıca 2 ay kadar portre dersi aldım, portre çok farklı bi sanat zaten! 2 senelik anatomi dersinden sonra yolda bile rahat yürüyemiyordum :) karşıdan gelen herkesi çıplak görüyosun çünkü :kop: vücut hatları, kas sistemi derken elbiseyi hiç göremiyosun :)
çıplaklığı bahsediyosan onu görüyoruz zaten.:) .ama önemli olan gördüğünü çizmek.onu başarabilsem zaten:kop:

ne mektubu abi ya millet artık msn den götürüyo kızları :D

Geri