kaba tabirle kız tavlamanın incelikleri :) :)

zumreakbaba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar! benim her zaman söylediğim bir laf vardır! ''ayarlanmıycak kız yoktur az çiçek vardır'' :) bayan milleti aşırı duygusallığa bayılır (%90lık bölümü) ben aslında ressamım ve bunu hobi olarak çok kullanırım ama bazende karşı cinse karşı kullanırım ;) edebiyatımda kuvvetlidir, güzel şiir yazarım ve birde mektup yazdınmı iş bitmiş demektir! hoşlandığımız bayana açılmak için, başlangıç olarak, aşırı duygusallık içeren bir mektup yazılır, mektup pembe bir gül eşliğinde, ya bi arkadaş vasıtasıyla yada başka bi şekilde bayana ulaştırılır! ( ama isim verilmeden, yani biraz gizemli olmak gerekir) bayan onun şaşkınlığı içerisindeyken, (aradan birkaç gün geçtikten sonra) tek kırmızı güle eklenmiş bir not kapısının önüne bırakılır (notta sadece bir kelime yazar ve yanında .................. olur) ertesi gün bir gül daha ve o gülün notunda önceki gün yazdığımız kelimeye bir yeni kelime daha eklenmiş ve yine .................. var! söylemek istediğimiz cümle tamamlanana kadar bu güller ve notlar günaşırı gönderilecek!!! sonuncu gül ve notta ona karşı hissetiklerimiz ve kimlik bilgilerimiz olacak, tabi cep numaramızı da unutmuycaz, ve nota bir buluşma noktası yazıcaz orada yemeğe davet edicez! buluşma yerine özelikle giyimimize özen göstererek, tarş olmuş ayakkabılar çok temiz ve parlak bi şekilde, evde ne kadar parfüm varsa kullanılmış bi şekilde elimizdede yine bir buketle gidicez! (bu sıradan bir bayansa işlem tamamlanmıştır) ablamız biraz zor bi bayan ise teklifimiz hala kabul edilmemiş ise, çaktırmadan cep telefonumuzla fotoğrafını çekicez! daha sonra benim yaptığım gibi karakalem portresini yapcaz! veya yaptırcaz! ona da içerisinde ''sensiz olamam'' gibi güzel sözcükler bulunan bir not ekleyip teslim edicez! o da yemediyse bu iş billboard lara seni seviyorum ilanı yazdırmaya kadar gidecek :) ama bu kadar zorlayan olmadı beni henüz! en zorlandığım bayana bir portre yaptım ve şu an çok mutluyuz :) eeee sanat benim mesleğim!

yok artık :D daa ben ilk nota ne yazcağımızı pek anlamadım :D

yaw abi işte klasik şeyler!!! '' sizi şurda gördüm çok hoş gülüyordunuz, o günden sonra kendime gelemedim, sizi gördüğüm anda yaşam durdu, hayat büyülendi, sanki herkes öylece kaldı ve sadece siz konuşuyor, gülüyor ve yaşıyordunuz gibi hissettim, öyle etkilenmiştimki sizden gözlerime pembe bir cam filmi çekilmiş gibiydi :) :) :) falan falan...''

üstad sana bi resim yollayımda bi karalayıver hayrına ?

ayıo oluyor kardeşim ama! sanatı bu kadar basite indirgemenin nedeni nedir yaaa :) iki karalayıver olurmu? a aaa!!! zaten en nefret ettiğim şeydir, bana sorarlar sen ne iş yapıyosun? cevap: ressamım!!! yorum: aaa ne güzel, ben çöp adam bile çizemem!!! böyle kabalık olurmu yaaa! çöp adamla resimi nasıl bağdaştırdın alla allaaaaaaaa :)

abi ben gözlerden giriyorum o da işe yarıo

o da büyüleyiciliğin bir değişik yöntemi!!! ben şahsen genelde kağıt kullanırım ( şiir, mektup, resim) :)

NE demiş Atatürk? Herkes cumhurbaşkanı olabilir, herkes başbakan olabilir, herkes bakan olabilir ama herkes sanatçı olamaz die.... :D

ben sana katılmıyorum arkadaş senin bu sölediklerin eskidenmiş kız tavlamak için duygusay deil gaddar olcan o zaman peşinden geliyorlar hani bi laf vardırya seversen .....,......... severler işte o yüzden kadın kısmına fzla yüz vermeye gelmez onu sevdiini belli etmiycen aramıycan bağırcan üstün olduunu göstercen b ak nası geliyo peşinden zayıf olduunu belli etmiycen yani duygusallıkla bu iş olmaz arkadaş.....
bursadan tarkan saygılar.

Evet kadınlar güçlü erkeği daha çok seviyor hatta yumurtlama döneminde özellikle kaba erkeklerden hoşlanıyorlarnmış.

Geri