K o m a g e n e

ıyyykk çiğ köfteee...yenilirmi yahu o:)

o ne abi :)
Bu arada yanlış anlaşılmasın hergun onunden gecıyorum dıye bılıyorum.Buda pizza pizzadan sonra sağ tarafta kalanmı yine o mevkii de ?

degısık olmuş ama sen yersen bıze de paylas cok merak etmıssın mustafa konu actıgın gore :D

arkadaşımın firması kendiside gebzede oturuyor imalat hanesi esenlerde hayrola bişimi oldu komagene 3000yıllık bir tattır bir sorun yasadıysanız bu bir sıkandal olur hemen hemen türkiyenin her köşesinde bayiliği var ve günlük dağıtım yapılıyor taze taze

o ne abi :)
Bu arada yanlış anlaşılmasın hergun onunden gecıyorum dıye bılıyorum.Buda pizza pizzadan sonra sağ tarafta kalanmı yine o mevkii de ?

TATÇİ abi turgutlulu bi adam, işe seyyar olarak başlamış sanırım, şimdi 4 -5 tane transporter ve vito tarzı aracı var, genelde bostanlı sahilde otoparkta oluyor akşamları, ya da sultan çayı var migrosun karşılarında ara sokakta,tenis kortlarının olduğu sokakta.. sabit olarak da girne çıkışı shell benzin istasyonuna koymuş galiba bi aracını..

çok kaliteli iş yapıyor, saygı ve müşteri memnuniyeti bir numara adamda. bi akşam gidelim, bende cep teli de var :) nerdesin deriz ? zaten siz gelmeyin ben sizin olduğunuz yere gelirim der genelde :) tabi bu dediğim mekanlar ve çevresi için ...

arkadaşımın firması kendiside gebzede oturuyor imalat hanesi esenlerde hayrola bişimi oldu komagene 3000yıllık bir tattır bir sorun yasadıysanız bu bir sıkandal olur hemen hemen türkiyenin her köşesinde bayiliği var ve günlük dağıtım yapılıyor taze taze

Yazdıklarımı yanlış anlamayın.
Komagene bir yemek çeşidimi dükkanın adımı yoksa bir terimmi?
3000 yıllık bir tat dediğinize göre bir yemek yada mutfak olduğu tahminini yürütüyorum.İtalyan yada fransız mutfağı gibi :) Yada zeytinyağlı vs.vs.

ben ilk defa burada duydum bu adı abi, komagene bana başka bişeyleri de çağrıştırıyor.. neyse yazmayalım buraya :):D

her 2-3 günde gidip çiğköfte yediğimiz bi yerdir....
memnuniyet olarak güzel
etsiz ve damak tadına uygun...

müdür ankarada nerde?

Yazdıklarımı yanlış anlamayın.
Komagene bir yemek çeşidimi dükkanın adımı yoksa bir terimmi?
3000 yıllık bir tat dediğinize göre bir yemek yada mutfak olduğu tahminini yürütüyorum.İtalyan yada fransız mutfağı gibi :) Yada zeytinyağlı vs.vs.

türkiyenin ve bazı dünya ülkelerinin yediği bir çiğ köftedir tam 3000yıllık bir gelenek çiğ köfte ve cevizli dolma tatlılarıyla meşhur bir firma

Geri