K o m a g e n e

etsiz köfte yapıyorlar hemde hergün türkiyenin tüm bölgelerine servisi var taza taze yiyorsunuz bayilik almaya gelince hiç düşünmeden girmeni tavsiye ederim sahibi
ile irtibata geçeceksen telefonunuda vere bilirim bu kişi tüm komagenenin sahibidir

cıx ben begenmedim.
bende çiğ köfte hastalığı yoktur fakat tadı cok önemlidir her yerde tadarım ama komageneyi begenmedim.
acı sürdürmedim ayrı istedim koymayı unutmuşlar ama bizim biladere gene acı geldi:D
sakarya caddesinden gecerken aldım yeni acılan mekandan, bi ara bende yeltendim arjantin caddesine acıyım diye ama sevmedigim şeyi satamam:D:D

etsiz köfte yapıyorlar hemde hergün türkiyenin tüm bölgelerine servisi var taza taze yiyorsunuz bayilik almaya gelince hiç düşünmeden girmeni tavsiye ederim sahibi
ile irtibata geçeceksen telefonunuda vere bilirim bu kişi tüm komagenenin sahibidir

alabilirim telefonunu çokta memnun olurum :)

Kayseriparki düşünmüyorum ayak alti bir yer düşünüyorum mesela mc donalts in yani beymenin eski yeri bugün görüşücem dükkan sahibiyle

0535 739 35 45 ismail

Adam şubemiz yoktur yazmış...

aydında şubesi yok..arkadaşlar yetkilileri duyurulurrr

benim en yakın dostum bu komageninin manyağı :D :D en son zaten dayısının oğluna bayisini açtırdı şimdi bedavadan yiyo :D oldukça güzel bende tattım hoş yani.öyle bir mekan açacaksanız şimdiden hayırlısı olsun Allah utandırmasın....

teşekkür ederim

Geri