K o m a g e n e

Şimdi bu komagene bildiğimiz etsiz çiğköfte mi oluyor, anlamadım ben.. İstanbul'da var mı ki?

Ben bir tane çiğköfteci bilirim, Elazığlı Çiköfteci Ahmet Usta :D

ankara da apikoğlundan başka bir yer tanımam.. evet her yediğimden sonra sorunlar yaşarım ama o sorunları yaşatması bir kriterdir. böyle karnınızın içinden çırrr çırrr diye bir zil sesi duyarsanız soluğu orada almalısınız.. gerisi malum zaten

bu arada büyük ihtimalle kayserili arkadaşda buna benzer bir sorun yaşarken yazmış mesajı ama doğaldır arkadaşım o sakin ol zamanla alışırsın.

komagene marka arkadaşlar istanbulda çok fazla şubesi olan meşur bir yer bursada da beşevler ve görükle de çiğ köfteyi lavaş ta dürüm olarak sunuyor nane reyhan ve marulla beraber... isim se adıyamandan geliyor komagene m.ö adıyamanda yaşamış bir uygarlıktır adıyamanı şehirleştiren oraya ilk yerleşen uygarlık ;) bu arada da gönül rahatlığıyla yiyin ben çok gittim bi sorun yok .... ;)

müdür ankarada nerde?

http://www.komagene.com.tr/

DEMETEVLER
İvedik Cad. No: 474/A DEMETEVLER/ANKARA
Tel: 0 312 332 22 33 DİKİMEVİ
Talatpaşa Bulvarı Uzgörenler Sokak No:1/A CEBECİ/ANKARA
Tel: 0 312 362 55 88DİKMEN
Dikmen Cad. 220/h DİKMEN/ANKARA
Tel: 0 312 481 89 69 ELMADAĞ
İsmet Paşa Mah. Cumhuriyet cad. No:33 Elmadağ ELMADAĞ/ANKARA
Tel: 0 312 863 03 06 ETLİK
Yeni Etlik Cad. No: 54 /C ETLİK/ANKARA
Tel: 0312 322 30 33 KEÇİÖREN
Kızlarpınarı Cad. No:212/B KEÇİÖREN/ANKARA
Tel: 0312 380 22 25KUMRULAR CAD. KIZILAY
Kumrular Caddesi No: 22/B KIZILAY/ANKARA
Tel: 0 312 230 5210 SAKARYA CAD. KIZILAY
Sakarya cad bayındır sok.kardeşoğlu işhanı no : 19/d KIZILAY/ANKARA
Tel: 0312 430 13 14SANATORYUM
Sanatoryum Cad. No: 139/A KEÇİÖREN/ANKARA
Tel: 0 312 358 11 33 YENİMAHALLE
Ragıp Tüzün Cad. No: 81/B YENİMAHALLE/ANKARA
Tel: 0312 343 02 04

ben kısmet olursa kayseriye yerlerini açmnayı düşünüorum görüştük şartları aldık dedim bi konu açayım yorumlar nasıl olacak bu arada ben hiç yemedim ama yiyenlerden duydum çok süper yapıolarmış dur bakalım kısmet olursa kayseriye getiricez bu lezzeti

KARŞIYAKA
Girne Cad. No: 44/2 Karşıyaka KARŞIYAKA/İZMİR
Tel: 0232 368 05 05

ÜÇYOL
İnönü Cad. No: 224/D Bahçelievler- KONAK/İZMİR
Tel: 0232 250 38 28

etsiz çiğköfte mi yapıyolar peki?

hakan abi sitede yazdığına göre evet yapıyorlar

arkadaşımın firması kendiside gebzede oturuyor imalat hanesi esenlerde hayrola bişimi oldu komagene 3000yıllık bir tattır bir sorun yasadıysanız bu bir sıkandal olur hemen hemen türkiyenin her köşesinde bayiliği var ve günlük dağıtım yapılıyor taze taze

Az önce bırdaha gectım onunden 4000 yıllık tat dıyordu.Sanırım binlerde bir yanlış anlaşılma olmuş.Bayada eskiymiş ya ne tat :)

TATÇİ abi turgutlulu bi adam, işe seyyar olarak başlamış sanırım, şimdi 4 -5 tane transporter ve vito tarzı aracı var, genelde bostanlı sahilde otoparkta oluyor akşamları, ya da sultan çayı var migrosun karşılarında ara sokakta,tenis kortlarının olduğu sokakta.. sabit olarak da girne çıkışı shell benzin istasyonuna koymuş galiba bi aracını..

çok kaliteli iş yapıyor, saygı ve müşteri memnuniyeti bir numara adamda. bi akşam gidelim, bende cep teli de var :) nerdesin deriz ? zaten siz gelmeyin ben sizin olduğunuz yere gelirim der genelde :) tabi bu dediğim mekanlar ve çevresi için ...

Süpermiş umutcum buda bızım mobıl kokoreccı gıbı :) Arıyosun gelio :) Biz tabi zamanında abarttıgımızdan adam aradıkmı sırf bize çalıştıgından öğlenden arardık sayı bildirirdik o gece sadece bize sarardı gelirdi yanımıza bitirene kadar yerdik.Bu arada şişine anlaşırdık :) :) :)
KARŞIYAKA
Girne Cad. No: 44/2 Karşıyaka KARŞIYAKA/İZMİR
Tel: 0232 368 05 05

ÜÇYOL
İnönü Cad. No: 224/D Bahçelievler- KONAK/İZMİR
Tel: 0232 250 38 28

Güncel değil muhtemelen çünkü tersanedede var çıkışta hemen otobus duraklarından hemen önce car care la lastikçinin arasında kalıo hatta.
etsiz çiğköfte mi yapıyolar peki?
Vitrinde gördüğüm kadarı ile hem etli hem etsiz yapıyorlar..

mustafa sana soz ac dukkanı ılk musterılerınden bırıde ben olacagım ama kayserıpark a acma ıs yapamazsın

Geri