JBL GT5 - Punch P1 ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maximm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu iki bas arasında kararsız kaldım.pekte anlamam hangisinin daha iyi olduğundan fln.dinleme şansımda olmadı punch ı. sizce hangisi daha iyi.genelde club - elektronik müzik dinlerim. hangisi daha uygundur. bi akıl verirmisiniz...

Bende de gt-5 var gayet memnunum ama amfide önemli etken

kesinlikle anfi çok önemliymiş bunu anladım.Burak arkadaşımızda da aynı gt5 bendede gt5 var..benim anfim dandık burağın kı 75.4 resmen camlar titriyor :)

GT5 daha çok Punch P2 ile karşılaştırılabilecek bir bas, bu ikisi arasında kaldıysanız GT5 öneririm.

Ancak Punch P3 kullandım uzun bir süre, hatta Türkiyede pek bulunamadığı için Amerikadan getirtmiştim, P3 apayrı bir alet. JBL Power serisine bile tercih edilebilir.

Gt5-12 275 rms P1D412 150RMS değerindedir..Rockford kalite tonlamasıyla ve kalitesiyle daha göz önüne gelecek bir markadır..p1 150rms dir fakat markalar arasındaki rms değerini abartmalarıda unutmayalım..

Pioneer TS-W307D4

Bende bundan aldım orjinal kabiniyle.pioneer gm-x334 Amfi ile bugün taktırdım.Tesisat tam ayarlanamadı ama gayet güzel.Sizin fikirleriniz nelerdir?

(Pioneer gm-x334+pioneer Ts-w307d4+2x Pioneer TS-A6962E+ 2x50 watt rms kapı içi pioneer)

Son düzenleme:
picture.php

daha önce pioneer 307f - JBL GT4-12 ve 1000 wattlık boschmann woofer kullandım içinde beni tatmin eden JBL oldu...onu forumdan bi arkadaşa satmıştım pişman oldum sonradan ve son olarak dün tekrardan aldım aynı wooferin üst serisi olan GT5-12 den...ama bunun sesini hiç duymadım bilmiyorumda ama hakkında diğerine göre kötü yorumlar da almadım...ayrıca benim emmoğlunda 38 cm lik kicker var modelini bilmiyorum ama o sınıftaki kickerin en alt seviye sub'ıdır diye düşünüyorum...geçen sefer memlekete gittiğimde lagunanın bagajındaydı dinleme fırsatım oldu adeta sadece anfiye bağlı sub arabanın orjinal sistemiyle hoplatıyor....

Geri