jant yardım

multicdti

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamın üzerinde 15inc jant mevcut lastiklerimin de durumu da iyi ben diyorum ki lastik almayıp sadece jantları değiştirsem uyum sorunu olur mu takınca dengesizlik sürekli balans ayarı yaptırmak zorunda kalırmıyım ?

hayır olmaz bende aynı öyle yaptım ve hiç bir sorunum olmadı..

jantlarınızı beğenmiyorsanız değiştirebilirsiniz tabiki sorun olmaz :)

bence öncelikle forumdaki jant-lastikle ilgili konulara göz gezdirin 15" jant alırken dikkat edeceğiniz konular 17-18"den farklı değil.

orjinal jantları bir süre saklamanızı öneririm bir de bazı jant satıcıları bilmediği veya önemsemediği için başınız ağrımasın "ET" ve "J" değerlerine dikkat.

pazarlık yaparken sibop ve bilezik gibi konularda baştan fiyat alın sonradan eklemesinler.

teşekkürederim bende 4 takım jant a 800 fiyatını gördüm taksitle alabilirim fiyatı nasıl? linki yollayım mı

resim görelim :)
15" için 800 TL bana çok gibi geldi ama marka ve kalite varsa bilemem..

jantlarınızı beğenmiyorsanız değiştirebilirsiniz tabiki sorun olmaz :)

bence öncelikle forumdaki jant-lastikle ilgili konulara göz gezdirin 15" jant alırken dikkat edeceğiniz konular 17-18"den farklı değil.

orjinal jantları bir süre saklamanızı öneririm bir de bazı jant satıcıları bilmediği veya önemsemediği için başınız ağrımasın "ET" ve "J" değerlerine dikkat.

pazarlık yaparken sibop ve bilezik gibi konularda baştan fiyat alın sonradan eklemesinler.

ET VE J değeri nedir çok fark var mı aralarında

güzel jant aracına yakısır gibime geliyor karar senin :):)

güzel jant aracına yakısır gibime geliyor karar senin :):)

Geri