Jant lastik + hoparlör

dimitrie_85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim arabamı alalı 1 hafta bile olmadı
jant ve lastik tavsiyesi isteyecektim lastik michelin düşünüyorum ama jantta yıldız şekil olan düşünüyorum kararım net değil. Ama bagaj yanında olan kolon girişleri arabanın kendi orjinal hoparlör boşlukları var ne kolon ve ebat düşünmeliyim şimdiden teşşekür ederim herkese.

hoşgeldin :)

hoşbulduk :):)

Fiyat bakımından sorun olmazsa performans lastıklı 17lik BBS jant takdır göbeği altın sarısı olanından :)

peki lastikler 13'' 14 mü yapayım orjinal ebat mı bi de hoparlör konusunda yardımcı olursanız sevinirim. arkada hoparlör yeri var hoparlölü opelden orjinal mia almalıyım piyasada diğer markalardan aynı ebat bulabilir miyim ?

13 jantı 16-17 inc yapmadıktan sonra bence orjinal ölçüsünde kalman daha mantıklı
14" yaptığında görsel olarak çok da birşey değişmeyecek.boşuna masraf olacak.
hoparlörler arkalarda 13 cm dir.orjinale gerek yok.herhangi bir yerden bulabilirsin.standart bir ölçüdür zaten.

peki lastikler 13'' 14 mü yapayım orjinal ebat mı bi de hoparlör konusunda yardımcı olursanız sevinirim. arkada hoparlör yeri var hoparlölü opelden orjinal mia almalıyım piyasada diğer markalardan aynı ebat bulabilir miyim ?

205lik lastık güzel olur (195 kucuk kalır, 225de fazla buyuk gelır motoruda yorar jant boyutundan dolayı ) ..

arkadaşlar yaptırdım lastikleri hoparlöre gerek kalmadı fabrika çıkışı arka tarafta 2 tane varmış yalnız alırken biri anahtarla ön tarafı çizmiş X şeklinde ne yapayım 1 aylık bir çizik resimler ekte. Boyatmalımıyım sizce?

Ekli dosyalar

• DSC000701.webp
    DSC000701.webp
    65 KB · Görüntüleme: 29
  • DSC000712.webp
    DSC000712.webp
    56.3 KB · Görüntüleme: 26
  • DSC000743.webp
    DSC000743.webp
    59.1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
çizik çok kötü duruyor..umarım başka derdin olmaz..

Geri