Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk gösterdiğiniz jant -şahsi kanaatim- hiç yakışmamış, kapağı sökseniz bile siyah edition jantı ondan güzel görünüyor benim gözümde... rotiform dediğiniz jant ilk janta nazaran elbette daha iyi ama genel olarak o da pek yakışmamış açıkcası... Bence de BBS bakın derim ama onun da uygun ölçüleri yok bildiğim kadarıyla...
biliyorum ama bana göre sağlıklı bir çözüm değil... değmez... ayrıca bijon aralığını uydursanız bile ET değerini (flanşı da hesaba katarak) net hesaplamanız lazım...
Siz kararınızı vermişsiniz, ben sadece saygı duyarım, lütfen yanlış anlamayın ama böylebir uygulamanın garantisini kimse veremez!!! O ustanın(!) vermiş olduğu garanti sizi ve sevdiklerinizi geri getirmez. Bundan önce sorun omaması da bundan sonra sorun olmayacağının garantisi değildir. İster istemez ulaştığımız hızları düşününce gerçekten irkiliyorum. Bu uygulama sağlıklı değildir... şuanki aklımla ben asla yapmam ama size sonuna kadar saygı duyuyorum
Bu arada tekrar belirteyim, bijon aralığı uysa bile offset değerinden dolayı jant çamurluğa sürtebilir, bunu mutlaka deneyin... Rabbim hepimizi korusun inşallah special_prayer kolay gelsin...