Memnun olmadığın yere gitmeyeceksin bir daha. Zorlayan yoksa ve gitmeye devam ediyorsan memnunsun demektir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayen adam gibi çalıştıkları yok birde ahkam keserler yoğun iş temposu falan diye... ben yeri geldi 4 saatlik uykuyla işe gittiğim oldu...ayrıca benim yaptığım işte gündüz sıcakta havuz başında gece barda servis yapmaktı.
bunlar ohhh klimalı yerde serin serin kafalarına göre takılıyolar....
ayrıca tipler de belli zaten paşalı serseriler..nasıl alıyosalar bunları
El kadar menülere 8-10 lira para ödüyoruz, servisimizi kendimiz yapıp, tepsilerimizi kendimiz kaldırıyoruz. Bir yaptırmadıkları paspas ve bulaşık kalıyor, bir de üstüne para ödüyoruz. Aslında bizlere müstehak. Hangi yerli işletme kendi servisini kendi yaptırıyor,yediklerimizi topladığımız için teşekkür ediyor. Bana göre işletme maliyeti düşük bir işletme için fiyatlar çok pahalı. O paralara ne kebaplar ne pideler yenir. Üstelik ödenen paralar da ülke içinde kalır.[/QUOTE
ne dedin Savas abim ne dedin offf kebap mi dedin söyle acili bir adanaya neler vermezdim.![]()
Burger king gözümden düştü yaa geçen ketçap mayonez yerine ranch sos istedim neymiş efendim artık ücret karşılığı veriyolarmış.Bu kadar mı düştünüz aga ya yazık diyorum
Almanya da hepsi paraliydi..
hatta dondurmanin cikolata sosu bile paraliydi..