İzmit Real Burger King Rezilliği !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DuraTORQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkatli bakarsanız görüceksiniz...

Az önce yazmıyordu yeni güncelledi profilini.

Valla arkdaşlar bende özel sektörde çalışıyorum fakat bir kere olsun müşterime saygısızlık yapmadım evet hatalarım oldu tabikide ama bunu her zaman düzeltmek için daha iyisini yaptım. Şimdi burada gelelim Sipariş olayına. Ne kadar kalabalık ne kadar yoğun ve ne kadar sıcak olursa olsun. Müşteri hizmet bekliyor ve bu hizmetin karşılında firmaya bir ücret ödeniyor. Siparişi getiren arkadaşda öpücükle çalışmıyor her halde orada. Oradaki işin yoğunluğunu temposunu göze alması gerekiyor. Ne yani yoğun tempoda çalışıyorlar diye. Bankadakilerde suratımıza mı tükürsün? Yok böyle bir şey beceremiceksen yapmayacaksın. Bu kadar basit. Bakın ben 40 derece ilaclama yapıyorum ki üzerime o sıcakta kalın bir kıyafet ve gaz maskesi takıyorum. İlaçlama bittiğinde (-ki ortalama 30dk'dan aşağı sürmüyor bir işletme ilaçlaması) maskemi yüzümden çıkardığımda kan ter içinde müşterime sadece bir gülümseme ile geçmiş olsun. Sorunuz devam ederse lütfen arayın ilaçlamalarımız garantilidir derim. Sırf bunun için 2 ayda 5 eleman cıkardım işten adam gibi hizmet vereceksek verelim. Para kolay kazanılmıyor.
Ben şimdi sabah 08:00 ~ 22:00 arası çalışacağım ayaklarımı uzatıp BK menü isteyeceğim menüm yanlış gelecek odu görürsem söylerim. Bu arada arkadaşın hatası fişi kaybetmesi.Ne olusa olsun menüyü yeseniz bile fişini en az 1 gün saklayın olur olur. Gıda zehirlenmesi geçirisiniz elinizde kanıt (tecrübe ile sabittir).
Zaten eksta soslardan ücret alan BK birde istedikler mi yanlış gönderirse bu iş olmaz en güzeli kapıda kontrol edip. Parayı öyle ödemektir. Eğer hep bunumu yapıyor. Bunun basiti var. Arasın BK'yı şiparişini ver yinemi yanlış getirdi. Ben bu menüyü istemedim diyip kibarca yollarsın geri. bu kadar basittir.

Bende rezillik diyince yemekten kıl falan çıktı sandım. :D

Konuya yorum yapmıyorum,anlamadım çünkü iki tarafında haklı olduğu durumlar var. :)

Yaşın eğer doğruysa sadece 16 yaşındasın. O yukardaki mesajında yazdığın "arkadaşlar" kelimesi yerine abilerim deseydin daha iyi olurdu. Zira, benim açımdan seninle aramızda arkadaş olamayacak kadar fazla yaş farkı var.

Zaten şikayet ettiğin konudan ve bu konuya verdiğin tepkiden de ne kadar olgun olduğun ve ne derece olgunca hareket edebildiğini kendin ilk mesajında anlatmışsın.

Başka söze de polemiğe de gerek yok.
işte değindiğim nokta yaş yazılmasının önemi http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1314343#post1314343

Kıl Çıksa Daha fena şeyler olurdu :D

niye sildirdin lan mesajlarımı :D Yalanmı yani o sıcakta adamlar robot olamazkiiiii :D:D

Aynen bende memnun değilim ordan berbat bir yer her menü soğuk geliyor hemde gereğinden fazla bekletiyorlar

Geri