İzmit Real Burger King Rezilliği !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DuraTORQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Memnun olmadığın yere gitmeyeceksin bir daha. Zorlayan yoksa ve gitmeye devam ediyorsan memnunsun demektir ;)

ayen adam gibi çalıştıkları yok birde ahkam keserler yoğun iş temposu falan diye... ben yeri geldi 4 saatlik uykuyla işe gittiğim oldu...ayrıca benim yaptığım işte gündüz sıcakta havuz başında gece barda servis yapmaktı.

bunlar ohhh klimalı yerde serin serin kafalarına göre takılıyolar....
ayrıca tipler de belli zaten paşalı serseriler..nasıl alıyosalar bunları

KesinLikLe Abi.Paşanın Serserilerin alayı Ya ReaLde Dolphinde.Yada Doğu Kışlada Yemin ediyorum Doğu Kışlaya Gitmeye Utanıyorum !

El kadar menülere 8-10 lira para ödüyoruz, servisimizi kendimiz yapıp, tepsilerimizi kendimiz kaldırıyoruz. Bir yaptırmadıkları paspas ve bulaşık kalıyor, bir de üstüne para ödüyoruz. Aslında bizlere müstehak. Hangi yerli işletme kendi servisini kendi yaptırıyor,yediklerimizi topladığımız için teşekkür ediyor. Bana göre işletme maliyeti düşük bir işletme için fiyatlar çok pahalı. O paralara ne kebaplar ne pideler yenir :). Üstelik ödenen paralar da ülke içinde kalır.[/QUOTE

ne dedin Savas abim ne dedin offf kebap mi dedin söyle acili bir adanaya neler vermezdim.;)

Emrah atla gel, yakınımızda iyi bir kebapcı var, biraz kayıntı yaparız.

ah abi ah, su gurbetlik varya, iste öle birsey herseyini özlüyosun memleketin.dünya kücük kimbilir abi belki biryerlerde yeriz beraber kebabimizi.sagolasin abim..

şikayetvar.com

Şikayet ettim :D aradılar bugün.Bölge temsilcimiz size dönülcek dedi ve :D bende akşamı burger kinge gittim menüler hala yavaş geliyordu ama portakal suyu vardı :D

Burger king gözümden düştü yaa geçen ketçap mayonez yerine ranch sos istedim neymiş efendim artık ücret karşılığı veriyolarmış.Bu kadar mı düştünüz aga ya yazık diyorum

Almanya da hepsi paraliydi.. :)
hatta dondurmanin cikolata sosu bile paraliydi..

ankara bilkent burger de aynı rezalet burger king genel olarak kaliteyi çok düşürdü.
bi kola koyuyorlar resmen su. kızartma yağları kaçgunlukse kokuyor patetesler aynı tavuğu taş gibiydi resmen attık onlerine çıktık siz yiyin diye

Almanya da hepsi paraliydi.. :)
hatta dondurmanin cikolata sosu bile paraliydi..

off rezalete bak :) insan menüyü 8.65TL yapacağına 8.90 TL yapar ama kendini basit gösterecek böyle bir uygulamaya girmez bence

Geri