izmir civarı gezilip konaklanacak yerler nereler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
görmeniz gereken en önemli yerlerden biri ats opel.otantik yapısı ve tarihi ile çok etkileyiçi bir yapı,görmeden geçmeyin gidersenizde muhakka bir kahve için:good: :yahoo:

bak burası güzele benziyor :) şaka bir yana, bodruma giderken otobandan sizin orayı tarif edebilirmisin? hangi çıkıştan nasıl gelebiliriz, belki geçerken ugrar bir kahve içeriz hemde tanışmış oluruz

mordoğan-karaburun oraları çok övdüler...

bak burası güzele benziyor :) şaka bir yana, bodruma giderken otobandan sizin orayı tarif edebilirmisin? hangi çıkıştan nasıl gelebiliriz, belki geçerken ugrar bir kahve içeriz hemde tanışmış oluruz
şimdi ortaklar ayrımından çıkmıyosun aydına devam ediyosun aydın çıkışına gelince ordan çık muğlaya devam etme...çıktıktan sonra karşına ikitane benzinlik gelecek shell benzinliği var onun karşısından sanayiye giriyosun girince köşe zaten no:1:D ama genede telefonumu verebilirm istersen:good:

değerli bilgileriniz için teşekkürler, hepsini bir bir not alıyorum, birde yanıma izmiri anlatan bir kitapçık alacağım, körü körüne gezmektense kitapla gezerim...bir sorum daha olacak,
sakarya'dan izmir'e gidebileceğim en rahat ve kısa güzergah neresi?

ben eski foçayı commodore arkadaşımın anlattıgı gibi pek göremedim.Ancak oranın dagında ayagımı basmadıgım yer kalmadı sayılır.O denizin güzelliğini bir kere bile tadamadım.Ama foçaya gideceksen mutlaka balık yemelisin.

Geri