İzalasyon Hatası

DarkMagic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun yol yolcuğunda farkettik arabanın sol arka cam izalasyonunda camın alt lastik gibi olan şeyi kısa yapmışlar ve burdaki delikten hava veriyor bunu serviste ücretsiz düzeltirler mi yada değistiriyim derken yüzlerine gözlerine bulaştırılar mı malum opel servisi?:)

Son düzenleme:
izolasyon o bence düzelir

Tarık merhaba. Benimde Arka cam önündeki üçüncü fren lambasının cama gelen lastiği sıcaktan sarkmıştı. Servise götürdüm garantiden değiştirelim dediler. lambayı sökmek için arka cam önündeki halıfleks kaplamayı sökerken tırnağın birini kırdılar. Değiştirin dedim, ellerinde olmadığını söylediler ve tırnagı plastik yapıştırıcı ile yapıştırıp, lambayı değiştirip taktılar. Oldu ama ben kıl oldum. Bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar.
TAKDİR SENİN
Bence hiç elletme siyah silikonla düzgünce kapat gitsin.

Tarık merhaba. Benimde Arka cam önündeki üçüncü fren lambasının cama gelen lastiği sıcaktan sarkmıştı. Servise götürdüm garantiden değiştirelim dediler. lambayı sökmek için arka cam önündeki halıfleks kaplamayı sökerken tırnağın birini kırdılar. Değiştirin dedim, ellerinde olmadığını söylediler ve tırnagı plastik yapıştırıcı ile yapıştırıp, lambayı değiştirip taktılar. Oldu ama ben kıl oldum. Bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar.
TAKDİR SENİN
Bence hiç elletme siyah silikonla düzgünce kapat gitsin.

Merhaba İlkan abi uzun süredir uğruyamıyorum geziyorum işte o yer senin bu yer benim işte seninde dediğin gibi benimde korkum o düzeltiyim derken beter etmesinler ondan korkuyorum ne yapsam diye orayı kapatmam lazım bizim birader sürdü ben oturdum arkaya sinir bozucu geldi o boşluktan havanın gelmesi:confused:

Geri