- Konuyu Başlatan
itiraf ediyorum çok acık sözlüsün.ama feciyi kaldır yakısmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
itiraf değil gerçek. saklı olan bişi değil neonunda dediği gibi boş konular ve mesajlar haddinden fazla gerenk yokitiraf ediyorum;
''f.astra_35'' yazılarından tavırlarından dolayı fecii halde kıl kaptım sana!!!
Benim 2.600 tane mesajım var...Şimdi ben süpermen mi oluyorum...Boyum mu uzuyor...Mesajım, yıldızım artsın diye konu açılmaz ki...Akşam akşam foruma gireyim dedim..Nereye baksam saçma sapan yazılar...Ben o kadar mesaj atmışım benden çok daha fazla mesaj yazan insanlar var...Hepsi o mesajları nasıl doldurdu ?..Elbette paylaşım yaptılar...Tamam herkes bişeyler bilecek, paylaşak diye bir kural yok ama bu kadar anlayışsızlıkda olmaz...
Birisi daha vardı bu arkadaşın ikizi galiba..Baktım ki onu yollamış yönetim..Elleri dert görmesin...:good: Arkadaşımızda sırasını bekliyor sanırım...Neyse...Akşam akşam benden bulmasın..Kafam şişti zaten..Bişey yazmış diye açıyorum konuyu bomboş bi mesaj görüyorum..Yoruldum yanii...
Yarın nickini siyah görürsem çok mutlu olurum herhalde...
bunu için bana özel mesaj yollamana gerek yoktu.f.astra,bence o şekilde düşünme.bu tür şeyler görecelidir.herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok.senin beğendiğini başkası beğenmez,başkasının beğendiğini de sen beğenmezsin,bu böyledir.kolektif bir hareket olduğunu sanmıyorum.bence kişisel fikirler...:good:
Konuyu çok büyütmüş ve amacının dışına saptırmışsınız ne var sanki eğer beğenmediyseniz ve bir şey yazmak istemiyorsanız okuyup geçin illede birşey yazacaksınız diye bir şart yokki