Ya herkes çıkıpta ona neden konu açtın buna neden konu açtın gibi konuşursa site editörlerine yada moderatörlere ne gerek varki..Gereksiz bir konu ise bunu silmesi yada uyarması gereken insanlar var zaten sitede..Sitede 3-5 ay geçiren kafasına göre konuşmayı,sen niye öyle yaptın,niye böyle yapıyosun demeyi hak sayıyor kendine..Harf türetmeler bilmemneler buna benzer 7-8 konu var ve her gün güncelleniyor bana göre ekran kirliliğide yaratıyor..Ama bu konulara rağbette var yok değil yüzlerce cevap almış...Ben hiç hoşlanmıyorum..O tür konulara cevapta vermiyorum ama açanada bune ne biçim konu neden böyle konular açıyosun gibi yorumda yapma hakkını kendimde hiç bir zaman bulmuyorum..Rahatsız olduğum bir çok konu açılmıştır ama ben beğenmiyorsam elbet beğeneni vardır diyorum bu tür konuların..Anlaşılıyorki sadece imza alanına ad soyad yazmakla insanlar birbirine daha saygılı olmuyor...Yönetim buraya kadar insanları yeterince saygıya davet etmiştir..Bundan sonraki kasta girer kanımca..Yönetimde gereğini yapar,yaptıda bu güne kadar...