Itiraflarinizi Bekliyorum Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

f.astra_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ilk itiraf benden...

evet baba bana verdiğin superpoze av tufeğini sattım.çünkü avlanmayı sevmıyorum.spor için de bunu yapamam.yüzerim daha iyi.....

hadi ikinciside benden olsun

Çok sevdiğim arabamı bir anlık sinirle sattım...haberiniz olsun yolda görünce selam vermeyin...

Sizin gibi gençleri, İtiraf.com da görmek isteriz...Burası Opelim.net....Paylaşım Forumu...;)

mehmet abi hangi konuyu okusam bişe buluyorsun bugun biraz gerginsin anlaşılan. :(

Benim 2.600 tane mesajım var...Şimdi ben süpermen mi oluyorum...Boyum mu uzuyor...Mesajım, yıldızım artsın diye konu açılmaz ki...:( Akşam akşam foruma gireyim dedim..Nereye baksam saçma sapan yazılar...Ben o kadar mesaj atmışım benden çok daha fazla mesaj yazan insanlar var...Hepsi o mesajları nasıl doldurdu ?..Elbette paylaşım yaptılar...Tamam herkes bişeyler bilecek, paylaşak diye bir kural yok ama bu kadar anlayışsızlıkda olmaz...:( Birisi daha vardı bu arkadaşın ikizi galiba..Baktım ki onu yollamış yönetim..Elleri dert görmesin...:good: Arkadaşımızda sırasını bekliyor sanırım...Neyse...Akşam akşam benden bulmasın..Kafam şişti zaten..Bişey yazmış diye açıyorum konuyu bomboş bi mesaj görüyorum..Yoruldum yanii...:( Yarın nickini siyah görürsem çok mutlu olurum herhalde...

Abi Harbi Diyorum İcimden Gecenleri Okumussun Ve Buraya Dökmüşsün Cok Sagol Abi Ya Yıldiz Meraklisi Olmamak Lazim

itiraf ediyorum ikinizden gıcık aldım

itiraf ediyorum;
''f.astra_35'' yazılarından tavırlarından dolayı fecii halde kıl kaptım sana!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri