Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paxer görüşelim banada gümrükten biri lazımdı
3 ay önce 3 kontaynır malım yattı depoda çekemedim mersinde sonra şudur budur uğraştık cektik malı zorla...
Şaka bir yana eğer gümrük işiyle uğraşıyorsanız herşeyi bilirsiniz yapacagınız tek şeyi söylüyeyim size alacagınız malzemeyi alın madem arkadaşınız ithalat yapıyor onun yaptıgı firmaya verin yükleme yaparken aralara sizin mallarıda koysunlar nede olsa mal sizin elinizden gececek teslimatıda siz alın gecirin olsun bitsin saglam iş gercekten saglam
Ama sorum olursa sizi rahatsız edicem şimdiden söylüyüm kızmak yok![]()
Bu arada benim yaşım büyük değil, yaştan dolayı pek tecrübem yok ama 2 yıldır ithalat yapıyorumşunuda söylemek isterim fuar zamanı gitmiyorsunuz aslında bu sizin için cok büyük bir kayıp, fakat mayıs ayında gene 1 fuar daha olması gerekiyor ona katılırsanız aklınızda bulunsun istediğiniz malları fuarda parasını verseniz bile vermiyorlar fuar sonrası satış yapıyorlar çinli vatandaşlar ama kartını alırsanız yerine gidip alışveriş yaparsınız,
ama otomotiz üzerine fazla kaliteli birşey beklemeyin derim benim gittiğim sene pek güzel malzemeler yoktu CorsaC arkadasımız yeni gitmiş o ne durumda o benden daha iyi bilir fakat iç aksesuar dı filan ucuz gercekten onları düşünerek giderseniz faydası olur bence...
o dediğin biraz zor sakata gelme şanşı çok yüksek belki gelirken yanımda numunelik bişeyler getiririm. mersinde yatan malın neydi? eğer yapabileceğim bişeyler olursa msnden ulaşabilirsin telefonu falan verebilirim. farklı sektörlerdeki önerilerini duymak isterim. mersin limanındaki sıkıntılar için yardım edebilirim rahatsızlık duymana gerek yok.
Ben 2 hafta önce çinden yeni geldim alınabilecek aksesuar yok .Özellikle otomotiv fuarına gitmiştim daha çok yedek parça ağırlıklı , aksesuar olarak görüntü ve ses sistemleri falan vardı. Ayrıca birde xenon sistemleri onlarda 85 dolar civarı..Toptan getirmek isteyen olursa firmanın ismini ve emailini verebilir.Bu sırada o.z ve enkei marka jantların imalatını yapan firmada vardı fuarda..