İşte Vekillerin Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ
Vekillerinin resmi ziyaret ve programlarında araçlarına, ambulans, itfaiye ve takipteki polis araçları gibi geçiş üstünlüğü tanınacak.

Arkadaşlar daha bir çok hak tanınmakta ama sadece bir madde eklemek istedim diğerlerini siz benden iyi biliyorsunuz vatandaş hayrına bir şey olduğunu da MHP CHP BDP ve her zaman kul hakkı diyen AKP bir araya gelmezken kendi çıkarları olduğunda hepsi birden el kaldırmasını çok iyi biliyorlar.... vatandaş da vekilim var diye sevinsin dursun.... vekil seni tanımadıktan sonra... gerisi hikaye....

İşte ülkemizde vekiller işlerine geldiğinde anında kanka olmasını çok iyi biliyorlar....

Daha bu 1şey değil Abi, sünnetlere oraya buraya cemiyetlere giderlerken de devlet hazinesinden mayalanacaklar...Padişahımız ve müritlerinin üstün çabalarıyla kanun çıkarıldı..

Buradan özellikle Oktay Vural a çok kızıyorum tv ekranlarında bağırmak çağırmak kolay geçenlerde vekil zamları konusunda aynını yaptı mikrofon uzatıldı ama konuşmadı arkasını dönüp gitti.... nerede kaldı senin muhalefetin?

Haram zehir zıkkım olsun bunlara ne hakkım var ise.

Vall akp si CHP si hepsi aynı yalandan iktidar yalandan muhalefet... söz konusu çıkar oldu mu babasını tanımıyor..

Bu adamlar bizlerin oyları ile o makamlara geldi ama vatandaşa gram faydaları yok... kaldı ki dünya ülkelerinde Cumhurbaşkanları bisiklet ile makamlarına giderken bizimkiler koruma ordusu ile gidiyor...

Bizim ülkemiz dünya ülkelerinden daha mı zengin? özellikle AKP A harfinin hakkını hiç veremedi Adalet... işte son düzenmelerde gördük...

Bu vekillerin ülkeyi düşündüğü filan yok varsa yoksa kendileri , bize şöyle bedava olsun böyle geçiş üstünlüğü olsun diyip kendi kendilerine yasa çıkartıp dururlar ancak

Üstelik vekiller tüm trafik cezalarındanda muaf tutulacaklarmış artık

Yalnız abi son zamanlarda halkta bir uyanış var..Yani insanların manevi duygularını sömürrerek, istismar ederek başa geçen iktidarın aslında kime hizmet ettiğini ya da Atatürk ü siyaset unsuru olarak kullanıp üretken olamayan ana muhalefeti ve pasifize 2.muhalefeti artık eskisinden çok daha iyi tanıyor halkımız..Artık palavralara dur demeye başladılar...İnş hiçbirşey için geç kalınmaz da yine son sözü halk söyler..

Yalnız abi son zamanlarda halkta bir uyanış var..Yani insanların manevi duygularını sömürrerek, istismar ederek başa geçen iktidarın aslında kime hizmet ettiğini ya da Atatürk ü siyaset unsuru olarak kullanıp üretken olamayan ana muhalefeti ve pasifize 2.muhalefeti artık eskisinden çok daha iyi tanıyor halkımız..Artık palavralara dur demeye başladılar...İnş hiçbirşey için geç kalınmaz da yine son sözü halk söyler..

Keşke söylese keşke ... Ama pek sanmıyorum kardeşim ben liseye başladım bunlar vardı şimdi üniversiteden mezun olacağım yine bunlar var sanıyorum bu gidişle mezara girerkende halen daha iktidarda bunlar olacak ... :(

Geri