İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

Herkese teşekkürler.Elimden geldiğince bişeyler yaptım ama servoyu pahalı olan metal dişli olanından almama rağmen diş sıyırdı iki servo da.Ömrü kısa oldu anlayacağınız.Çelik dişli servo yada başka bir yol bulacağım... :(

kerem elinden geleni yaptın güzelde oldu . dişli sona geldiğinde motor yükü dişlere veriyor ve bozuyor. benim yaptığım gibi zamanlama devresi ve motor yön değiştirme devresi koyun. 1 saniye açma 1 saniyede kapatma olarak ayarlayın. bu şekilde motorun yüke binmesine engel olursun .

kerem elinden geleni yaptın güzelde oldu . dişli sona geldiğinde motor yükü dişlere veriyor ve bozuyor. benim yaptığım gibi zamanlama devresi ve motor yön değiştirme devresi koyun. 1 saniye açma 1 saniyede kapatma olarak ayarlayın. bu şekilde motorun yüke binmesine engel olursun .

O şekilde yapacağım abi.2-3 haftadır sök tak zaten aynalar kendisinden geçti.Elimde bir tornavide görünce kendiliğinden dağılıyorlar.Gece 12 de bitti.zevkine varamadan mefta oldu.Lpg alırken ordaki herkes bana baktı.Güzel bir duyguydu :rolleyes:

Güncel çekmenin zamanı geldi sanırım :)

20140208_165901_zpsc1367120.jpg

20140208_164318_zps806d0157.jpg

Buda gündüz gözüyle çektiğim katlanır aynalarımın videosu.Sonunda bitti çok şükür;

https://www.youtube.com/watch?v=TxfB0ZXOE3M

Transformers gibi olmuş ya araba ayağa kalkıp robota dönüşmese bari :p

Araba çok yüksek durduğu ve ince yanak takılmadığı sürece standart vectralardan farkı belli olmuyor.

İyi sürüşler.

adres pm le aynaları yollayacam sana

Aynasız ne yapacaksın peki :)

Transformers gibi olmuş ya araba ayağa kalkıp robota dönüşmese bari :p

dönüşmek istiyor ama %50 yi zor tutuyorum :)

maşallah hoş .)

teşekkürler.devamı gelecek

Araba çok yüksek durduğu ve ince yanak takılmadığı sürece standart vectralardan farkı belli olmuyor.

İyi sürüşler.

İstediğim jantı Türkiye de bulamadığım için 16" le idare ediyorum.İnşallah o jant a ullaşşınca güzel şeyler olacak :)

Tşk

Geri