İstanbullular ter atmaya ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheOne

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandır görüşemiyoruz. Halı saha maçına ne dersiniz? Var mı istekli 14 kişi? Uygun tarih ve saat aralığınızı belirtirseniz ayarlayalım bir maç...

Cuma 21:00 - 24:00 arası nasıl mesela?

Uzun zamandır görüşemiyoruz. Halı saha maçına ne dersiniz? Var mı istekli 14 kişi? Uygun tarih ve saat aralığınızı belirtirseniz ayarlayalım bir maç...

Cuma 21:00 - 24:00 arası nasıl mesela?

Bugün mü başkanım?

Yavuz abi bugün değildir heralde..Bu saatten sonra 14 kişi zor toplanır gibi..Ama haftaya cumaysa ben gelirim...Ama kalecilik yaparım sadece..Kilo aldı başını gidiyor gaza maza gelir 1-2 depar atmaya kalkarız ciğer patlaması yaşamayalım :)

Yavuz abi bugün değildir heralde..Bu saatten sonra 14 kişi zor toplanır gibi..Ama haftaya cumaysa ben gelirim...Ama kalecilik yaparım sadece..Kilo aldı başını gidiyor gaza maza gelir 1-2 depar atmaya kalkarız ciğer patlaması yaşamayalım :)

Ayni sorun bendede var hemde fazlasıyla.2.kalecide benim,diğer şişko arkadaşlar heveslenmesin :D Liste yapmaya başlayalım

1-TheOne
2-fcuhadar (KALECİ):D
3-dragon (KALECİ):D

TheOne ( KALECİ ) :) :) :)

Bugün değil tabii ki Yavuzum. Bir cuma diyelim ama uzamasın haftaya ayarlayalım işte.

Yavuz abi sen benim yanımda somalili gibi kalırsın :)

TheOne ( KALECİ ) :) :) :)

Bugün değil tabii ki Yavuzum. Bir cuma diyelim ama uzamasın haftaya ayarlayalım işte.

Sizin oralarda 3 kaleli saha varmıki Serkancım :D

Tamam işte haftaya yapalım,çok iyi olur valla

no kilo
no problem:D:D:D

keyifli ter atmalar;)

istanbul ankara yapalım bi ara boluda nasıl olur?gerçi sonuç belli oynamaya gerek yok ama :):):)

1-TheOne
2-fcuhadar (KALECİ):D
3-dragon (KALECİ):D
4-skyeye (DEFANSİF FORVET):D

Geri