istanbula geliyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kusura bakmayın soruyorum ama ilk kez gelicez bu fuara.ikiside aynı yerde sanırım dimi..bide ucakla gelmeyi düşünüyoruz ama bilet ler bizi aştı yaaa.askerdeyken iyi olyodu %50 ohal indirimi vardı otobüse talim artık....

CNR Expo Dünya Ticaret merkezi Yeşilköyde..

Otomotiv 2007 fuarıda burda..

Diğer fuarda aynı yerdeyse yanyanadır..

Genelde bi kaç fuarı aynı zamana denk getirirler..

ne demek yardımcı olabiliyorsak ne mutlu..
iki fuarda aynı yerde
ticari araçlar fuarı 5,6,7,8. hollerde,
otomotiv2007 fuarı da 1,2,3. hollerde olacak..
CNR EXPO

arkadaşlar kusura bakmayın soruyorum ama ilk kez gelicez bu fuara.ikiside aynı yerde sanırım dimi..bide ucakla gelmeyi düşünüyoruz ama bilet ler bizi aştı yaaa.askerdeyken iyi olyodu %50 ohal indirimi vardı otobüse talim artık....
cnr de 8-9 holl şeklinde. birkaç fuar yanı anda olabiliyor. otobüslede gideceksenizde esenlerde inip direk metroya binin ve yeşilköy (cnr fuar merkezi) durağında inin. önünde inmiş olursunuz zaten :)

cnr de 8-9 holl şeklinde. birkaç fuar yanı anda olabiliyor. otobüslede gideceksenizde esenlerde inip direk metroya binin ve yeşilköy (cnr fuar merkezi) durağında inin. önünde inmiş olursunuz zaten :)
teşekkürler bu bilgi iyi oldu

:o :o :o
güncell

günaydın soner&tansu ve diğer arkadaşlar kusura bakmayın ayıp ettik hakikaten:( özür dilerim gelemedim ben fuara, misafirim vardı keşke tel alsaydım sizden haber verirdim.. sizi bilmem ama ben baya bir sıkıntı yaptım kendime gelemediğim için tekrar kusura bakmayın inşallah güzel vakit geçirmişsinizdir ve faydalı bir gezi olmuştur, inşallah başka bir organizasyonda görüşürüz hayırlı haftalar

Valla 5 gün boyunca sabah akşam fuardaydım..

biriside ben opelimdenim deyip yanıma gelmedi..

gerçi son kullanıcıyı ilgilendiren bir fuar olmaması da önemli bi etken..

Bi kaç fuar fotoğrafı yapıştırayım..

arkadaşlar fuar çok güzeldi gercektan çok faydalı geçti.yol hariç aksilik yoktu.mehmet usta seni çok aradık abimle ama gercektan bulamadık.telde almamışık.5 holdeydik bizde akşama kadar dolaş dur:Dgitmişken dedik bi tech2 allalım güzel oldu makinamızıda aldık.

Valla 5 gün boyunca sabah akşam fuardaydım..

biriside ben opelimdenim deyip yanıma gelmedi..

gerçi son kullanıcıyı ilgilendiren bir fuar olmaması da önemli bi etken..

Mehmet Cumartesi Saat 10:00 - 12:00 Arası Fuardaydım.Fuar a girdiğimde de,çıkarken de özellikle uğradım Teknik Dizel standına.Ama yoktun.

Geri