Ynt: İstanbul (Servis & Bayiler)
benimde aracım sıfır balkan otodan aldım bir ay oldu geçen perşembe sabahı tamponun lat tarafından küçük bi darbe aldı perşembe öğlen aracı balkan opel den aldığım için oraya bıraktım bu gün oldu daha bi gelişme yok dün aradım far kırılmış farı takıyoruz şu an aacın başındayım dedi yetkili bu gün aradım elimizde far yok sipariş verdik cuma gelcek diyolar tamponuda outoking e göndermişler güya bu gün gelcekti yarın gelcekmişte daha boyancakmış boyanmadan mı geliyor bu zıkkım madem elinde far yok baştan istesene bu gün istiyosun bekletiyosun beni tüm öğretmenler tatilde biz balkan opel in keyfini bekliyoruz!!!
karakan24 link' Alıntı:Opel Balakn Zeytinburnu Tavsiye etmiyorum hatta değil tavsiye arkadaşlar selam bile vermeyin. Araç konusunda hepimizin bildiği bir konu varki fiyat servis herşey farklılık gösteriyor servisler arasında. Ben aracımı balkan opel den 31.05.2013 tarhinde teslim aldım. Beni paramla resmen rezil ettler oradaki yetkililerde satışçılarda hepsi beni tanıdı artık ve ben sıfır araç aldım peşin olarak aldım bir kuruş indirim yapmayıp ruhsat kapı dah vermeyen bir servis arkadaşlar ve attığım şikayet mailleri hala kayıtlı ve gelen cevaplarda aynı şekilde. özetle bu servisten araç alamyın gidin 100 lira 1000 lira fazla verin başka bir yerden alın adamlar tam sahtekar ve tek savunmaları var heryer buşekilde diyorlar. detay isteyen arkadaşlar özelden yazabilir dediğim gbi bilinçli olalım ben yandım siz yanmayın.
benimde aracım sıfır balkan otodan aldım bir ay oldu geçen perşembe sabahı tamponun lat tarafından küçük bi darbe aldı perşembe öğlen aracı balkan opel den aldığım için oraya bıraktım bu gün oldu daha bi gelişme yok dün aradım far kırılmış farı takıyoruz şu an aacın başındayım dedi yetkili bu gün aradım elimizde far yok sipariş verdik cuma gelcek diyolar tamponuda outoking e göndermişler güya bu gün gelcekti yarın gelcekmişte daha boyancakmış boyanmadan mı geliyor bu zıkkım madem elinde far yok baştan istesene bu gün istiyosun bekletiyosun beni tüm öğretmenler tatilde biz balkan opel in keyfini bekliyoruz!!!