Ynt: İstanbul (Servis & Bayiler)
Gerçeğe gitmediğim için bir karşılaştırma yapamam ama Topkapı Odak'tan memnun kalacağınızdan eminim.
Gerçeğe gitmediğim için bir karşılaştırma yapamam ama Topkapı Odak'tan memnun kalacağınızdan eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagol sercanmarkopasa86 link' Alıntı:Gerçeğe gitmediğim için bir karşılaştırma yapamam ama Topkapı Odak'tan memnun kalacağınızdan eminim.
astraowner link' Alıntı:odağa da gerçeğe de gittim 2 side başarılı çözemedikleri sorunla karşılaşmadım evim beşiktaşta olduğu için gerçek ilk tercihim çok yakın olduğu için yakınlık bakımına göre 2sini de kullanabilirsiniz
bugraa link' Alıntı:ben aracı aldığımdan beri gerçeğe götüryrm ve çok memnunum son derece ilgililer ve þuana kadar bütün sorunlarımı çözdüler odağa gitmedim hiç biþey diyemicem ama giden arkadþlrda orayı tavsiye ediyolar bnde gerçeği size giden biri olarak tavsiye edebilirm bence size hangisi daha yakınsa oraya gönül rahatlığyla götürün aracınzı
türk_187 link' Alıntı:topkapı odak serviste, arkadan bagaj kapagından ses geliyor dedigimde, kaliperlerden geliyor olabilir, uygun oldugunuzda getirin inceleyelim dediler. çok hoşuma gitti...