İstanbul Bakırköy'de Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İstanbul Bakırköy'de Selam

welllcommee welllcommee

welllcommee

Alfanin dis tasarimini herzaman cok begendim ama malesef ikinci elde elden cijarmak cok zor oldugu icin almayi dusunemedim

DERSİMLİ link' Alıntı:
welllcommee. Bakırköydemi oturuyorsun ben işim gereği 7/24 bakırköydeyim.
Il yerim Bakırköy'de Carousel AVM karşısında Gözlükçüyüm.Yolunuz düşerse herzaman beklerim.

welllcommee keyifli forumlar.

OGOKTAS link' Alıntı:
welllcommee

Alfanin dis tasarimini herzaman cok begendim ama malesef ikinci elde elden cijarmak cok zor oldugu icin almayi dusunemedim
Otomobil sahibi olurken ihtiyaç için mi yoksa zevk için mi olduğuna bakarak karar vermiştim.O yüzden 2.el piyasası çok önemli değildi.Tasarım,motor ve şanzıman sistemi olarak çok tatmin edici bir araçtı (2.0 wrx stı'dan yol istemek mesela :) )ama şu an zevk olayım bittiği için biraz daha ihtiyaç aracı olarak Astra j'de karar verdim.Zaten daha önce Opel yetkili servis deneyimim de vardı uzun süre önce yani tanıdığım bir araçtı.Yanlış anlaşılmasını istemem ama çok farklı marka ve modellerde araçlar da kullandım(Ferrari Lamborgıhını vs. Tabi ki benim olmadı :)yada Şahin Doğan Lada vs.) ama hayatınıza Alfa bir kez yerleştimi zor ayrılırsınız.Tabi bundan sonra artık Opel'ciyim kaçarımız yok.İnşallah forumda ve buluşmalarda güzel zamanlar geçirebiliriz.

mucahitduran link' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Teşekkürler.

welllcommee keyifli ve aktif forumlar dilerim

Serkan_34 link' Alıntı:
Il yerim Bakırköy'de Carousel AVM karşısında Gözlükçüyüm.Yolunuz düşerse herzaman beklerim.

Mutlaka görüşmüşüzdür. :D

DERSİMLİ link' Alıntı:
Mutlaka görüşmüşüzdür. :D
Gözüm Optik dediğim gibi uğrarsanız beklerim.

welllcommee

Geri