Issiz adam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
müstahaktır öle adama :D:D:D

bu arada bi kadın oğlunu için bir kız beğenecek kız ayağına gidecek kadında bunu oğluna anlatmayacak. çatlar kadın yahu :D:D Türk kadını vıdı vıdı eder oğlunun başının etini yer al bu kızı diye tuttururdu :D:D:D:D

alper çokta normal biri dğeilki nasıl tuttursun garibim:) ama söylemeden nasıl 5 sene yaşar bir Türk kadını işte o hayretler içinde izleğdim anıydı:)

alper çokta normal biri dğeilki nasıl tuttursun garibim:) ama söylemeden nasıl 5 sene yaşar bir Türk kadını işte o hayretler içinde izleğdim anıydı:)

tam filmi izlerken yaptıgım yorumdur..harfi harfine budur yani.tebrik ediyorum :)

filmi begendim gercekten.çağan ırmak zaten bu işi iyi yapıyor.o kişilikte bir insanın aşık oldugunu bize inandırdı ve yasattı...

ana fikir olarak filmi degerlendirecek olursak ;herkesin de bildigi gibi gercekten asık iki insanı ele alırsak erkek hep bekler ama kadın asla:)

Filmi bende çok beğendim, tavsiye ederim...

ana fikir olarak filmi degerlendirecek olursak ;herkesin de bildigi gibi gercekten asık iki insanı ele alırsak erkek hep bekler ama kadın asla:)

tabii canım kadının başkasına gitmesi için yalnız kalması yeterli ama erkekler genellikle kadın evde veya elinin altındaysa başkasına gider :D:D

filmi begendim gercekten.çağan ırmak zaten bu işi iyi yapıyor.o kişilikte bir insanın aşık oldugunu bize inandırdı ve yasattı...

doğru söze ne denirki başka:)

seneryodan cok muzikler etkiledi beni hiç akla gelmicek sarkılar süper olmus oturmus filme

o müzikleri nereden bulabiliriz ki?

bende var : ) ama buraya müzik nasıl yüklenir onu bilemiyorum işte :):)

Geri