Issiz adam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok yaş farkı varmış gibi :)

o kadar hızlı ki 1 aylık ilişki kazası ile duvara toslayınca 5 yıl afallıyorlar toplayamıyorlar tekrar.. dimi gökhancım !
ne hızı abi :):) neden bahsediyorsun ...

abi adı üstünde film:) o kadarda olur canım:) hem ben artık geri saymaya başladım:)

ben bi de şeye takıldım abi... elemanın annesi geliyor mersin tarsustan... ne getiriyor... dolma falan filan ok de "halis zeytinyağı" diyor.
ben mi yanlış biliyorum yoksa oralarda var mı zeytincilik falan ?? biraz garip geldi bana :)

ya hani akdeniz ya o hesap:)9 aslında ben şuna takıldım adam süper aşçı ama annesi yemek getiriyor:)

akdeniz ne alaka abi halis mulis zeytinyağı burda EGE de... :):)

romantik filmi komedi açısından değerlendirdiniz ya Gökhan ve Umut bravo:)

bişey değil efecim :) abi hatalar her filmde var ok.. ama herkes çok güzel çok güzel deyince ben bi kıl oluyorum daha ayrıntısıyla izliyorum..
herkesin görüşü farklı tabi beğenen de olur beğenmeyen de tabiki..
komik sahneleri de yok değil ki abi.. :):) sonunda biraz duygusal oluo .

aslında filmin sonunda adam kızı ailesiyle görseydide tam olsaydı :D:D:D

aslında filmin sonunda adam kızı ailesiyle görseydide tam olsaydı :D:D:D

gaddar başkan ytaaa.. nasıl dayanacaktı yüreğin peki? hııı sana diyorum nasıl dayanacaktı o taş kalbin? :)

gaddar başkan ytaaa.. nasıl dayanacaktı yüreğin peki? hııı sana diyorum nasıl dayanacaktı o taş kalbin? :)
müstahaktır öle adama :D:D:D

bu arada bi kadın oğlunu için bir kız beğenecek kız ayağına gidecek kadında bunu oğluna anlatmayacak. çatlar kadın yahu :D:D Türk kadını vıdı vıdı eder oğlunun başının etini yer al bu kızı diye tuttururdu :D:D:D:D

Geri