Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşlar zevkler ve renkler tartişilmaz ama çok beğendiğim için tavsiye etme gereği duydum. Issiz adam adli filme gitmenizi öneririm.. Oldukça duygusal bir çağan irmak filmi..
bende kız arkadaşımla gittim..senaryo gayet normal,gerçekçi..alper biraz uçuk biri ama iyidir son 15 dakkaya kadar normal bi aşk filmi..ama son 15 de olay başlıyo...tavsiye ediyorum güzel film gerçekten..çağan ırmak işte..her filmde ağlatıyo..
y bir ben mi beğenmedim bu filmi. güya aşk filmi. yaşadıkları aşk bana çok sığ geldi. anlatım tarzıda kötüydü. 5 sene sonra birbirlerine hala aşıklar ama kız 1 sene geçmeden birini bulmuş evlenmiş anne olmuş. sevmedim. Dediğim gibi çok sığ bir ilişki anlatılmış.
ilişki bence de çok yüzeyseldi.. 1 ay gibi bir süre zaten, hadi kız adamın annesiyle falan tanıştı memleketine de gitmiş görmüş adamın hayatını falan da eleman zaten iplemeyen bi tip.. her akşam ayrı bi lezzet
neyine 1 aylık ilişkiden bu derece etkileniyor, kızın soyadını bile bilmior be! 5 yıl geçmiş de unutamamış.. yalan .. 1 sene falan geçseymiş bari,
5 yıl sonra aynı tip aynı sakal aynı kıyafet aynı arkadaş falan ...
neyse yani bence de güzel değil, ama kız milleti hemen herşeye zır zır ağlamalar falan..
ha müzikler güzel ona lafım yok...
o kadar hızlı ki 1 aylık ilişki kazası ile duvara toslayınca 5 yıl afallıyorlar toplayamıyorlar tekrar.. dimi gökhancım !
ne hızı abi neden bahsediyorsun ...